MM-sankarit saavat stipendit Kaikkien Kesäfestareilla Kuusisaaressa

MM-kultajoukkueessa oli mukana muun muassa kellolaislähtöinen Sakari Manninen, joka teki ratkaisumaalin Suomen eduksi. Hän ja muut kärppäläiset palkitaan tänään Kuusisaaressa.

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kaupunki huomioi vuosittain Suomen mestareita ja kansainvälisellä tasolla menestyneitä oululaisia urheilijoita. Nyt on erityisen mukava syy palkita seudun tuoreita jääkiekon maailmanmestareita.

Kahden tuhannen euron stipendit menevät Sakari Manniselle, Mikael Granlundille, Atte Ohtamaalle, Saku Mäenalaselle ja Ville Pokalle.

Kaupunki palkitsee tuoreet maailmanmestarit Kuusisaaressa Kaikkien kesäfestareilla tänään keskiviikkona 8. kesäkuuta kello 17.30. Kaupungin puolesta onnittelupuheen pitää valtuuston puheenjohtaja Juha Hänninen.

Uskon, että erilaisilla ilonhetkillä rakennetaan kannustavaa ja luottavaista, oululaista ilmapiiriä. Kun voitamme kulttuuripääkaupunkikisan, tai kun saamme jännittää Blind Channelin menestystä Euroviisuissa. Kun Kärpät pelaa SM-liigan finaaleissa tai kun AC Oulu nousee Veikkausliigaan”, toteaa Hänninen.

Suomen Leijonien MM-joukkue voitti kultaa Tampereella 13.-29. toukokuuta pidetyissä jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa. Joukkueessa oli mukana useita entisiä ja nykyisiä oululaisia pelaajia, kuten Sakari Manninen, Mikael Granlund, Atte Ohtamaa ja Saku Mäenalanen. Nyt palkittavissa mukana on myös torniolaislähtöinen Ville Pokka, joka on myös pelannut Oulun Kärpissä.

Edellä mainitut menestyneet urheilijat saavuttivat merkittävän julkisen näkyvyyden ja toivat hyvällä tavalla esille oululaisuutta ja Oulun kaupunkia.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lue myös