Koti TV näkyy Pohjois-Pohjanmaalla vuoden loppuun saakka

Koti TV:n käyttökokeilu on osa Pohjois-Pohjanmaan POPsoten digipalveluiden ja ikäihmisten palveluiden kehittämishankkeita.

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Koti TV on ollut näkyvillä Pohjois-Pohjanmaalla vuoden alusta ja POPsote on saanut runsaasti positiivista palautetta kanavan tarjonnasta ja ohjelmistosta.

Se on ikäihmisille suunnattu televisiokanava, jonka tavoitteena on tuoda ikäihmisten päivään mielekästä sisältöä, lisätä virikkeellistä toimintaa ja aktiivisuutta sekä auttaa arjen rytmityksessä.

Koti TV:n tarjonta sopii myös muille kuin ikäihmisille. Tarjolla on eri tasoista liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta, kulttuuria ja opetuksilla sisältöä joka arkipäivä kello 11-13. Ohjelmiston sisällöstä vastaa Fysiogeriatria, jolla on lähes 40 vuoden kokemus senioreiden, ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapiasta ja kuntoutuksesta.

Koti TV:n löytää antenni-tv:stä kanavapaikalta 33 ja Dna:n sekä nyt uutuutena myös Telian kaapeli-tv:ssä kanavapaikalta 66. Lisäksi ohjelmaa voi seurata suorana myös osoitteesta kotitv.fi.

Lue myös