JobCorner Virtual on rekrytointia verkossa

Ensimmäisessä JobCorner Virtual -tilaisuudessa Mervi Laaksolinna ISS Palvelut Oy:stä etsi uusia työntekijöitä puhtaanapito- ja ateriapalvelualalle.

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Sanna Riikka Johanna Häyrynen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

BusinessAsemalla torstaisin järjestetyt JobCornerit ovat osoittautuneet suosituiksi tapahtumiksi, ja toimintaa on päätetty jatkaa myös ensi vuonna.

”Paikan päälle voidaan koronatilanteen vuoksi ottaa kuitenkin vain rajallinen määrä työnantajia ja työnhakijoita, minkä vuoksi tapahtumia on alettu järjestää nyt myös verkossa”, sanoo yritysyhteistyökoordinaattori Sari Kauppila BusinessOulun työllisyyspalveluista.

JobCorner Virtual on helppo, vaivaton ja tehokas väline myös työnhakijalle. Osallistuakseen tapahtumaan hän tarvitsee ainoastaan tietokoneen ja nettiyhteyden.

”Työnhakija rekisteröityy palveluun hyvissä ajoin ennen tapahtumapäivää ja sopii saamansa koodin avulla etätapaamisen rekrytoijan kanssa. Palvelu toimii ainoastaan Chromella”, ohjeistaa Kauppila.

Verkossa rekrytointi tullut jäädäkseen

Ensimmäisessä JobCorner Virtual -tilaisuudessa marraskuun lopulla oli uusia työntekijöitä puhtaanapito- ja ateriapalvelualalle etsimässä palvelupäällikkö Mervi Laaksolinna ISS Palvelut Oy:stä. Hänellä oli täytettävänään kymmenkunta työpaikkaa. Haussa oli kokkeja, ravitsemustyöntekijöitä, moniosaajia ja siivoojia.

”Virtuaalirekrytointi on todella tervetullut palvelu. Perinteinen rekrytointitapahtuma sitoo usein koko päiväksi, verkkorekrytointi on paljon joustavampi. Netissä pääsee myös kätevästi tutustumaan hakijoihin profiilien kautta. Uskon, että verkossa rekrytointi on tullut jäädäkseen perinteisen rekrytoinnin rinnalle.”

Yritykset voivat varata rekrytointivuoronsa BusinessAsemalle (Hallituskatu 36 B) tai JobCorner Virtualiin ottamalla yhteyttä yritysyhteistyökoordinaattori Sari Kauppilaan, sari.kauppila@businessoulu.com, p. 044 703 8301.

Tulevat JobCornerit ja JobCorner Virtualit löytyvät tapahtumakalenterista businessoulu.com/tapahtumat.