Siirry suoraan sisältöön

Yrittäjän vuosihuolto jatkuu

17.11.2020

Lokakuussa alkaneeseen Yrittäjän vuosihuolto -valmennukseen ehtii vielä mukaan.

Koronavuosi on ollut yrittäjille kuormittava. Pandemian tuoma turvattomuuden tunne niin talouden, terveyden kuin tulevaisuudenkin suhteen on valtava riski palautumiselle ja suorituskyvylle.

Yrittäjien tueksi BusinessOulu ja TimeOut Muutosvalmennus ovat tarjonneet lokakuusta asti kaikille avointa Yrittäjän vuosihuolto -webinaarisarjaa.

Nimekkäitä yrittäjyyden kokemusasiantuntijoita

Tähän mennessä sarjassa on keskusteltu esimerkiksi entisen huippu-urheilija Anssi Koivurannan kanssa itsepäisyydestä ja sisusta sekä Nordic Fit Maman Riina Laaksosen kanssa kestävän huippusuorituksen vaatimuksia.

Tänä keskiviikkona 18.11. vieraana on Kalle Valkonen Kyrö Distillery Companysta. Hän puhuu luovuudesta.

Ensi viikolla vuorossa on näyttelijä-yrittäjä Mats Långbackan puheenvuoro itsensäjohtamisesta. Päätösosassa 9.12. muutostilanteista puhuu Liina-Maaria Lönnroth Tella Oy:stä.

Vertaistukea ja teoreettista pohjaa

Valmennuksen vetäjät Lasse Norrgård ja Jarno Dahl TimeOut Muutosvalmennuksesta ovat testanneet suorituskyvyn rajoja yrittäjyyden, yritys- ja hr-johdon, myynnin sekä työelämävalmennuksen alueilla.

He tuovat avoimesti mukaan oman vertaistukensa. Valmennukselle tieteellisen selkänojan antaa Lapin yliopiston Quality of Working Life (QWL) -menetelmä, joka kuvaa suorituskyvyn eri elementit ja niiden väliset vaikutusmekanismit.

Valmennukseen kuuluu myös yksilövalmennus 40 halukkaalle.

Valmennus on avoin kaikille yrittäjille. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit: businessoulu.com.

-

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Lasse Norrgård ja Jarno Dahl TimeOut Muutosvalmennus Oy:stä vetävät Yrittäjän vuosihuoltoa.
Lasse Norrgård ja Jarno Dahl TimeOut Muutosvalmennus Oy:stä vetävät Yrittäjän vuosihuoltoa. Kuva: Kaappaus Norrgårdin ja Dahlin tekemältä videolta.

Lue myös

Lue lisää aiheesta