Siirry suoraan sisältöön

Yöttömän yön voi hankkia uudesta digitaalisesta palvelusta

21.6.2020

Lähielämys kelpaa myös lahjaksi läheiselle.

Elämysten olohuone -palvelusta voi ostaa esimerkiksi joposafarin, melonta- ja SUP-retken, luontoretken yöttömässä yössä, saunaelämyksiä, taidenäyttelyitä sekä elämyksellistä majoitusta.

VisitOulun toimitusjohtaja Päivi Penttilän mukaan uudella asiakaspalvelulla vastataan myös tuoreeseen huutoon: paikalliset elämykset, digitaalisuus sekä lähimatkailu ovat kysyttyjä.

Kotiseudun uudet kasvot tutuiksi

Paikalliset yrityksille voi nyt tarjota tukea niiden palveluita ostamalla.

”Uskon, että matkailijoiden lisäksi moni Oulun seudun asukas löytää Elämysten olohuoneesta aivan uusia puolia kotiseudustaan. Matkailuelämys on myös erinomainen lahja vaikka läheiselle”, Penttilä vinkkaa.

Aluksi Elämysten olohuone palvelee kotimaisia asiakkaita, jatkossa myös ulkomaalaisia matkailijoita ja eri matkailukausien tarpeita.

VisitOulun Elämysten olohuoneen taustalla toimii Doerz-palvelu, joka on digitaalinen markkinapaikka. VisitOulu ei myy elämystuotteita, vaan vastaa Elämysten olohuoneen markkinoinnista.

Elämyshankkeen toteutusta tuetaan Pohjois-Pohjanmaan liiton EAKR-rahoituksella.

Toteutuksesta vastaavat VisitOulu, BusinessOulu sekä seudulliset matkailuorganisaatiot ja -yritykset.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Paikalliset matkailukokemukset ovat nyt kysyttäjä ja tähän tarpeeseen vastaa Oulun seudulla Elämysten olohuone. Kuva: VisitOulu

Lue myös

Lue lisää aiheesta