Siirry suoraan sisältöön

Yhteisöllinen lumenveistotapahtuma kutsuu lauantaina Hupisaarille

5.3.2021

Hiihtoloman voi aloittaa tulevana viikonloppuna Hupisaarten Rapumajalta. Paikalle pyryttänyt runsas lumi muovaillaan uuteen muotoon Lumifest -tapahtuman aikana.

Dodo ry:n järjestämä kaikille avoin Lumifest toteutetaan nyt toista kertaa Rapumajalla, lähellä Lasarettia. Tapahtumaa vetää osan ajasta yhteisötaiteilija ja lumenveistäjä Anna Koivukangas. Tapahtuman varsinaisista järjestelyistä vastaa Marja Miettinen.

”Kaikilla ja kaikenikäisillä on nyt mahdollisuus päästä tekemään lumiveistoksia taiteilijan ohjauksessa”, kertoo Miettinen Dodo ry:stä.

Paikalle tuodaan lumikolia ja liukureita lapsille. Myös pientä purtavaa on tarjolla.

Rapumaja on koko kaupungin olohuone

Dodo koordinoi Dammisaaren Rapumajan tapahtumia, joita mahtuu vuoteen useita. Toiminnassa ja tapahtumissa halutaan korostaa ympäristöystävällisyyttä, sekä yhteisöllisyyttä. Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta.

”Rapumajalla on ollut viljelytalkoita, sekä erilaisia askartelu- ja taidepajoja. Mahdollisuuksia on monia ja seuraavaksi sinne on tulossa ehkä mehiläisiäkin”, Miettinen jatkaa.

Dodo ry on kaupunkilainen ympäristöjärjestö, joka haluaa toiminnallaan olla tukemassa kestävän kehityksen arvoja.

 

Lumifest lauantaina 6. maaliskuuta kello 12-15

/ Anna Koivukangas paikalla klo 12-14.

Dammisaaren Rapumaja, Kasarmintie 11

 

Lisätietoja Dammisaaren Rapumajan Facebookista.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Dammisaaren Rapumajan ympäristö täyttyy lauantaina lumiveistoksista kun Lumifest saapuu tontille. Kuva: Johanna Mattola

Lue myös

Lue lisää aiheesta