Siirry suoraan sisältöön

Welcome to Oulu -tapahtuma Mannerheimin puistossa – paikalla sirkusta, musiikkia sekä Onneli

30.8.2021

Welcome to Oulu -tapahtuma järjestetään toinen päivä syyskuuta Mannerheimin puistossa. Tapahtuma on tarkoitettu niin uusille oululaisille kuin jo pitempäänkin Oulussa asuneille, jotka toivovat saavansa lisää tietoa englanniksi tai suomeksi. Tietoa saa myös muilla kielillä.

Tapahtuma kokoaa samaan paikkaan laajan kattauksen Oulun erilaisia palveluja. Monikulttuurikeskus Villa Victorin koordinoimassa tapahtumassa on mukana yli 20 yhteistyötahoa. 

Tietoa on tarjolla muun muassa erilaisista vapaa-ajan- ja opiskelumahdollisuuksista ja vaikkapa yrityksen perustamisesta. Mukana ovat muun muassa Oulu10-palvelut, viranomaispalveluja sekä useita vapaa-ajantoimijoita. Tapahtumassa voi testata erilaisia soittimia, osallistua kaupunkisuunnistukseen tai ilmaisille opastetuille kävelykierroksille. Suomenkielinen kävelykierros alkaa Mannerheimin puistosta kello 15 ja englanninkielinen kello 16.30. Myös kirjastoauto Onneli vierailee puistossa.

Myös lavalla nähdään esiintyjiä kuten sirkusakrobaatit Kat & Jared, International School of Music musisoi ja lisäksi zumbataan kaikki yhdessä. Myös lapsille on erillistä ohjelmaa.

Welcome to Oulu -tapahtuma järjestetään 2.9. klo 13-17 Mannerheimin puistossa.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Syyskuun toisena päivänä järjestetään uusille oululaisille Welcome to Oulu -tapahtuma. Onneli-kirjastoautokin käy näyttäytymässä.

Lue myös

Lue lisää aiheesta