Siirry suoraan sisältöön

W.A.S.P. tähdittää kesällä Metal Capital Festivaalia Oulussa

16.12.2020

Amerikkalainen, vanhanliiton hevipumppu W.A.S.P saapuu kesäkuussa Äimäraution hevifestareiden pääorkesteriksi.

Oulun Äimäraution raviradalla 18- 19. kesäkuuta järjestettävä hevimetallifestivaali ilmoittaa päätähdekseen amerikkalaisen, vuonna 1982 perustetun, W.A.S.P-yhtyeen.

W.A.S.P.in maailmankiertue peruuntui vuodelta 2020. Bändin oli tarkoitus käydä maailmankiertueella myös Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Yhtyeen fanit saavat balsamia haavoille, sillä metallilegendaorkesteri nähdään pääesiintyjänä vuoden 2021 Metal Capital Festivaaleilla Oulussa.

"W.A.S.P on kiistatta yksi maailman suurimmista heavy metal-bändeistä ja toiminut suunnannäyttäjänä koko metalliskenelle aina 1980-luvun alkupuolelta asti. On todella upeaa saada omankin metalliuran esikuva nousemaan lavalle pääesiintyjänä ensimmäisenä festarivuotena”, kommentoi promoottori Aki Häkkinen.

Festareiden muiksi esiintyjiksi on tähän mennessä kiinnitetty muun muassa Amaranthe, Raised Fist, Bodom After Midnight, Eluveitie, Soilwork, Rise Of The Northstar, Ill Niño sekä Before the Dawn.

Juontajina festivaalilavalla nähdään Radio Rockin aamun kaksikko Harri Moisio ja Kim Sainio.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Yhtyeen laulaja-kitaristi, ja entinen basisti, Blackie Lawless on ainoa pysyvä jäsen yhtyeen perustamisesta asti.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta