Siirry suoraan sisältöön

Voiko kesällä järjestää tapahtumia? - Miltä näyttää Oulun tapahtumavuosi 2021 -webinaari järjestetään helmikuussa

6.2.2021

Tapahtuma-ala on yksi eniten koronapandemiasta kärsineitä toimialoja. Oulun kaupungin tapahtumapalvelut järjestää 16. helmikuuta tapahtumatuottajille suunnatun webinaarin, jossa viranomaiset vastaavat kysymykseen, voidaanko Oulun seudulla järjestää tapahtumia tulevana kesänä.

Webinaarissa käydään aihetta läpi useasta eri näkökulmasta. Tapahtuma on suunnattu lähinnä tapahtumajärjestäjille, mutta myös media sekä alasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Ohjelmassa kuullaan muun muassa Tapahtumateollisuus ry:n johtaja Kati Kuusistoa, joka kertoo tuoreimmat kehitysskenaariot niin tapahtumien turvallisesta avaamisesta yleisöille kuin tukitoimista rajoitusten aiheuttamien menetysten korvaamiseksi.

Tapahtumateollisuus ry on valtakunnallinen keskusjärjestö, joka perustettiin kesällä 2020 valvomaan tapahtumaelinkeinon etuja. 

Missä menee korona?

Oulun terveysjohtaja ja alueellisen koordinaatioryhmän jäsen Jorma Mäkitalo kertoo Oulun seudun ajankohtaisesta pandemiatilanteesta ja varautumisesta kesään. Lisäksi keskusteluun osallistuvat Pohjois-Suomen aluehallintovirastosta peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen lakimies Heli Kajava ja alkoholiylitarkastaja Toni Latvamäki.

Tapahtumajärjestäjän puheenvuoron käyttää markkinointi- ja viestintäjohtaja Samuli Lehtola Metal Capital Festistä, joka järjestää uutta metallimusiikin festivaalia Äimäraution raviradalle kesäkuussa. 

Tapahtumapalvelut järjestää tapahtumatuottajien ja viranomaisten yhteisiä tapaamisia vuosittain tiedottaakseen ajankohtaisista asioista sekä ylläpitääkseen vuoropuhelua tapahtumajärjestäjien ja alaa valvovien viranomaisten välillä.

Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Keskustelua johdattelee Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on avoinna 15.2. klo 12 saakka osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/tapahtumavuosi_2021. Tarkempi aikataulu ja Zoom-linkki päivitetään Mun Oulun tapahtumakalenteriin ja tilaisuuden sivulle Facebookissa.  

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Joko voisimme ensi kesänä kokoontua ja nauttia yhteisistä tapahtumista jälleen, kysytään helmikuisessa webinaarissa. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta