Siirry suoraan sisältöön

Vielä on aikaa hakea Oulun kaupungin kulttuuriavustuksia vuodelle 2021

19.11.2020

Taiteen ja kulttuurin toimijoille osoitettu avustushaku on avoinna vielä 27. marraskuuta asti. Nyt jos koskaan sitä kannattaa hakea.

Avustuksia voidaan myöntää taiteen ja kulttuurin toimijoille sekä taiteen ammattilaisille ja heidän muodostamilleen työryhmille.

Avustuslajeja on neljä: tuki tapahtumien ja festivaalien järjestämiseen, projektiavustus, yhdistysten toiminta-avustus sekä ammattitaiteilijoiden työtilatuki.

Avustuksien myöntämisessä noudatetaan sivistys- ja kulttuurilautakunnan vahvistamia avustusperiaatteita. Päätökset myönnettävistä avustuksista tekee kulttuurijohtaja tammikuun 2021 aikana asiantuntijavalmistelun perusteella. Hakemusten arviointiin osallistuvat Oulun kaupungin kulttuuripalvelujen eri alojen asiantuntijat.

Haku päättyy 27. marraskuuta 2020.

Lisätietoja, yhteyshenkilö sekä lomakkeet:  www.ouka.fi/oulu/kulttuuri-ja-kirjastot/kulttuuriapurahat-ja-avustukset

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta