Siirry suoraan sisältöön

Vielä ehdit vastata hyvinvointipalvelujen päihdekyselyyn

29.12.2020

Vielä ehdit vastata päihdetilannekyselyyn, jossa selvitetään oululaisten näkemyksiä päihteistä, tupakasta ja rahapeleistä sekä mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.

Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden näkemyksiä rahapeleihin, päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin, kuten savukkeet, nuuska ja sähkösavuke sekä mielipiteitä haittojen vähentämisen keinoista.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään kaupungin terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyössä ja ehkäisevässä päihdetyössä. Kyselyn tarkoitus on parantaa ehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja toteuttamista Oulussa.

Kyselyyn voi osallistua otakantaa-sivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kyselyyn vastatakseen ei tarvitse kirjautua. Kyselyyn pääsee myös ouka.fi-sivujen kautta.

Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Kyselyn tulokset eivät edusta kaikkien Oulun asukkaiden mielipidettä, mutta jokainen näkemys ja idea on arvokas apu ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä. Tiedon keruusta ja käsittelystä vastaa Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan lahjakortit kaupunginteatteriin ja Tietomaahan. Päihdekysely sulkeutuu 31. joulukuuta 2020, jonka jälkeen tulokset kerätään yhteen ja julkistetaan sekä arvotaan voittaja.

Kyselyyn pääset tästä linkistä

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen järjestämä kysely sulkeutuu vuodenvaihteessa.

Lue myös