Siirry suoraan sisältöön

Vehka-menninkäinen etsii lapsia seikkailuun Kiimingin Sahasaaren Taikametsään

11.5.2021

Kulttuuritalo Valve järjestää osana Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkoja Metsäseikkailun Koitelinkosken Sahasaarilla. Seikkailu on osallistava satukierros 5-8-vuotiaille.

”Taikametsän Metsänvartija on nukahtanut, ja Vehka-menninkäinen etsii apua hänen herättämiseensä. Ilman Metsänvartijaa metsä on pulassa, ja vain lapset voivat pelastaa tilanteen. Lähde Vehkan mukaan etsimään ainesosia herätysjuomaan ja auta häntä pelastamaan metsä”, houkuttelevat Lumottujen sanojen Metsäseikkailun järjestäjät.

Kesäkuussa on lapsilla mahdollisuus päästä seikkailemaan Kiimingin Koitelinkoskilla, kun Metsäseikkailu-kierrokset vievät lapset sadun maailmaan. Metsäseikkailu on osallistava satuseikkailukierros, jonka varrella lapset kohtaavat ilkikurisen hiisin, hajamielisen tietäjän sekä mystisen noidan, ja pääsevät ratkaisemaan herätysjuomareseptin arvoitusta tehtävien ja tarinan muodossa.

Metsäseikkailu-kierrokset on suunnattu 5–8-vuotiaille ja ne järjestetään Kiimingin Sahasaaressa 3.–6. kesäkuuta. Seikkailukierroksen kesto on noin 1 tunti. Kierrokselle voi osallistua kerrallaan 1–6 lasta. Myös yhden oman aikuisen on lähdettävä mukaan seikkailuun. Tapahtuma on maksuton.

Metsäseikkailu-kierrokselle voi ilmoittautua 17. toukokuuta alkaen osoitteessa www.lumotutsanat.fi/metsaseikkailu.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Metsäseikkailussa lapset saattavat kohdata ilkikurisen hiisin, hajamielisen tietäjän tai mystisen noidan. Seikkailu on osa Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkoja. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta