Siirry suoraan sisältöön

Varhaiskasvatuksen juhlavuoden avajaiset suorana verkossa - luvassa hienoa ohjelmaa

18.2.2021

Oulun varhaiskasvatuksessa vietetään tänä vuonna 120-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden avulla tehdään näkyväksi oululaisen varhaiskasvatuksen historiaa, esitellään toimintaa ennen ja nyt, ja juhlistetaan etenkin sitä arvokasta työtä, jota tehdään oululaisten lasten ja perheiden hyväksi.

Varhaiskasvatuksen juhlavuosi avataan kaikille yhteisesti ja ilon kautta keskiviikkona 24. helmikuuta kello 10-11. Avajaisjuhla lähetetään suorana verkossa Mun Oulun facebook-kanavalla.

Juhlan ohjelmassa on kiinnostavaa kuultavaa ja nähtävää niin lapsille kuin aikuisille. Juhlan musiikista vastaavat Liikkuva Laulureppu, Pentti Punkin Syntymäpäivät ja Soiva Siili.

Kaupungin tervehdyksen juhlijoille tuo kaupunginjohtaja Päivi Laajala. Luvassa on myös muun muassa Lasten uutiset ja historiallista videomateriaalia. Juhlasta otetaan etäyhteys Ylikiimingin ja Ainolan päiväkoteihin. Juontajana toimii ”Toripolliisi” Allu Alatalo.

Lähetä lähetyksessä terveisiä!

Avajaisjuhlaa toivotaan seurattavan yhdessä lasten kanssa, päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa.

”Kutsumme juhlaan kaikki oululaiset lapset ja heidän huoltajansa sekä lasten kanssa työskentelevät. Toivon, että juhlaa katsoisivat myös kotihoidossa olevat lapset aikuisineen”, varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppi kertoo.

Miia Kemppi vinkkaa, että juhlalähetyksen ajankohta on taktisesti valittu.

”Avajaisjuhla on sijoitettu aamuisen ulkoilun ja ruokailun väliin, jotta mahdollisimman moni pystyisi katsomaan juhlaa.”

Suoraa lähetystä voi seurata Mun Oulun sivuilla: munoulu.fi tai Mun Oulun Facebook-tilillä, jonka kommenttikentässä voit myös osallistua keskusteluun ja lähettää terveisiä.

Juhla alkaa kello 10, mutta linjoille voi tulla jo kello 9.30 alkaen. Tuolloin on tarjolla historiakuvia ja oululaista lastenmusiikkia. Juhlalähetys on katsottavissa myöhemmin myös tallenteena Oulun kaupungin Youtube-kanavalla.

Tervetuloa mukaan!

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Varhaiskasvatuksen juhlavuosi avataan suorana Mun Oulun verkossa keskiviikkona 24. helmikuuta kello 10-11. Ohjelmassa luvassa paljon hauskaa, muun muassa Pentti Punkin Syntymäpäivät.

Lue myös

Lue lisää aiheesta