Siirry suoraan sisältöön

Vähävaraisille tarkoitettuja kasvomaskeja jaetaan jatkossa myös Höyhtyän Välkkeessä ja Byströmin Ohjaamossa

6.9.2020
Oulun kaupunki jakaa vähävaraisille tarkoitettuja kasvomaskeja maanantaista lähtien myös Höyhtyän Välkkeessä (Latokartanontie 1) ja Byströmin Ohjaamossa (Hallituskatu 5). Byströmin Ohjaamossa jaettavat maskit on tarkoitettu vähävaraisille nuorille.

Jaettavat maskit ovat pestäviä kangasmaskeja ja niitä on pakkauksessa mukana neljä kappaletta. Maskien mukana on käyttö- ja huolto-ohje.

Maskeja noudettaessa tulee olla terve ja huolehtia riittävistä turvaväleistä.

Oulun kaupungin jakamat vähävaraisten kasvomaskit ovat alun perin tilattu eri toimijoilta sosiaali- ja terveysalan ammattilaiskäyttöön. Tästä syystä osassa maskeista saattaa näkyä esimerkiksi Oulun Keskuspesulan logo. Kerrothan noutaessasi maskeja, jos haluat maskit ilman logoa tai muita merkintöjä.

Maskeja jaetaan:

Höyhtyän Välkkeessä (Latokartanontie 1)

Byströmin Ohjaamossa (Hallituskatu 5).

Kontinkankaalla maskeja jaetaan jatkossa Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen päärakennuksessa (Kajaanintie 46 A).

Maskeja jaetaan myös Haukiputaalla (Simppulantie 15 A 14), Kaakkurissa (Pesätie 11), Kiimingissä (Terveystie 1), Myllyojalla (Karvarinaukio 16), Oulunsalossa (Kauppiaantie 10), Tuirassa (Kangastie 16) Yli-Iissä (Kirkkokuja 2) ja Ylikiimingissä (Vesaisenlinnantie 2).

Maskeja jaetaan toimipisteiden aukioloaikoina.

Hyvinvointikeskukset ja -pisteet ovat avoinna ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15 lukuun ottamatta Ylikiimingin ja Yli-Iin hyvinvointipisteitä, jotka ovat avoinna ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–14. Höyhtyän Välke on avoinna ma-pe klo 9–15. Byströmin Ohjaamo on avoinna ma-pe klo 9–16.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kasvomaskit
Maskeja noudettaessa tulee olla terve ja huolehtia riittävistä turvaväleistä. Kuva Sanna Krook.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta