Siirry suoraan sisältöön

Uusia ravintoloita lisää Ouluun - Taco Bell avataan myös kauppakortteli Pekuriin

8.4.2021

Taco Bell -pikaruokaravintolaketju avaa heinäkuussa ravintolan uudistettuun kauppakortteli Pekuriin Oulussa. Kyseessä on ketjun yhdestoista ravintola Suomessa ja samalla yksi maailman pohjoisimmista Taco Bell -ravintoloista. Vastikään uutisoitiin myös Naughty BRGR -ravintolan avautuminen Pekuriin.

Taco Bell jatkaa laajentumistaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, kun ketju avaa Oulun keskustaan uuden ravintolansa. Ravintolatila sijaitsee Pekurin kauppakorttelissa Kirkkokadun puolella.

Uudessa ravintolassa on 71 asiakaspaikkaa ja kesäisin asiakkaiden on mahdollista nauttia annoksiaan myös terassilla. Ravintolakonseptia on päivitetty sisustuksen osalta ja Oulussa otetaan ensimmäisenä käyttöön uusi sisätilojen ilme, joka korostaa entisestään kalifornialaista tunnelmaa.

”Asiakkaat ovat odottaneet Taco Bell -ravintolaa Ouluun jo pitkään ja nyt voimme iloksemme toiveen toteuttaa. Ja vieläpä loistavalla sijainnilla aivan Oulun paraatipaikalla Rotuaarilla”, iloitsee Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Myös Rax avaa jälleen ovensa keskustassa

Suomen ensimmäinen Taco Bell -ravintola avattiin syksyllä 2017 Helsingin keskustaan. Siitä lähtien Taco Bell on avannut uusia ravintoloita jo kymmenen. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti.

Nykyisessä tilanteessa Taco Bell haluaa panostaa etenkin asioimisen sujuvuuteen ja saavutettavuuteen. Tätä on toteutettu mobiilisovelluksen, itsepalvelukassojen ja kotiinkuljetuspalveluiden kautta. Uuteen ravintolaan tulee kolme itsepalvelukassaa ja tilaukset voi tehdä myös ennakkoon Restis-sovelluksella. Kotiinkuljetuspalveluista sekä Wolt että Foodora otetaan käyttöön Oulun ravintolassa.

Samaan kortteliin aukeaa kesäkuussa myös Rax Pizzabuffet -ravintola. Rax palaa Oulun keskustaan usean vuoden tauon jälkeen ja palvelee asiakkaita buffetilla sekä Rax KotiBox -noutovalikoimalla. Molempien ravintoloiden rekrytointi käynnistyy pian.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Jälleen valoisampia ravintolauutisia korona-ajan jälkeen. Taco Bell -ketju avaa ovensa kesällä Oulun keskustassa. Kuva: TacoBell

Lue myös

Lue lisää aiheesta