Siirry suoraan sisältöön

Urheiluseuraväki pohtii sunnuntaina Oulussa hyvän toimintaympäristön kriteereitä

31.3.2022

Urheilun ja liikunnan toimijat kokoontuvat ensi sunnuntaina Kastellin monitoimitalon auditorioon keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia urheilun toimintaympäristöstä, sen muutoksista ja ajankohtaisista haasteista.

Seminaarissa on tarkoitus herätellä keskustelua siitä, mistä elementeistä hyvä urheiluseuran toimintaympäristö koostuu.

Urheiluseminaarin pääpuhujana aiheesta alustaa oululaisten oma Mika Pieniniemi, Oulun Kärpät 46 ry:n toiminnanjohtaja ja vt. valmennuspäällikkö. Hänen lisäkseen paneelissa keskustelemassa ja aiheeseen virittäytymässä on joukko urheilun ja liikunnan ammattilaisia seuratoiminnan ja valmennuksen saralta.

”Ilo, innostus ja intohimo luovat tärkeän pohjan toiminnalle, mutta toimivaan toimintaympäristöön kuuluu muutakin”, toteaa Pieniniemi.

Maksuton urheiluseminaari on tarkoitettu kaikille liikunnan ja urheilun parissa toimiville. Yleisöön ja keskustelemaan tärkeän aiheen ympärillä ovat tervetulleita valmentajat, seuratoimijat, urheilijat, vanhemmat ja muut eri rooleissa urheiluseuroissa toimivat henkilöt.

Lajien välinen vuoropuhelu

Urheiluseminaarin järjestelyistä vastaa Sport Momentum, joka on urheilun osaajien verkosto ja jonka tavoitteena on jakaa urheilun ja liikunnan osaamista kaikille kentille yli lajirajojen. Maksuttonat seminaarit Oulun lisäksi Kuortaneella ja Tampereella ovat osa Sport Momentumin lanseerausviikkoja.

Sport Momentum on liikunta- ja urheilualan osaajien verkosto. Tavoitteena on menestyksen eväiden jakaminen, toisten sparraaminen entistä huikeampiin suorituksiin sekä liikunta- ja urheilualan interaktiivinen kehittäminen.

”Perustimme tämän verkoston siksi, että haluamme tulevaisuudessa lisätä lajien välistä vuoropuhelua, ravistella vanhoja käytänteitä urheilun eri kentillä ja lisätä osaamista yli lajirajojen. Kumppaniverkostostamme löytyy valtava määrä urheilun osaamista”, kertoo toimitusjohtaja Heli Jääskö, oululainen pitkän linjan urheiluseuratoimija itsekin.

Toimiva toimintaympäristö urheilussa -seminaari 3. huhtikuuta klo 17.00 Kastellin monitoimitalolla.

Lisätietoja osoitteessa www.sportmomentum.fi

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Urheilun ja liikunnan toimijat kokoontuvat sunnuntaina 3. huhtikuuta kello 17.00 Kastellin monitoimitalon auditorioon. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Lue myös