Siirry suoraan sisältöön

Ulkoliikuntapaikkojen pukukopit ovat jo käytössä – sisäliikuntapaikat avataan lapsille ja nuorille

22.1.2021

Ulkoliikuntapaikkojen pukukopit on otettu jo käyttöön koronasulun jälkeen. Osa sisäliikuntapaikoista saadaan käyttöön ensi viikolla.

Ulkoliikuntapaikoille myönnetyt alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten vuorot lähtevät pyörimään heti.

Perjantaina 22. tammikuuta alle 18-vuotiaiden koulujen sisäliikuntapaikkojen iltakäyttö avataan normaaliksi. Salien käytöstä pyydetään olemaan yhteydessä varmuuden vuoksi asianomaisen koulun virastomestariin.

Maanantaista 25. tammikuuta lähtien avautuvat seuraavat sisäliikuntapaikat: Oulun uimahalli Raksilassa, Jatulin liikuntakeskus ja Raatin liikuntakeskus uimaosastoineen, Ouluhalli, Oulun urheilutalo, kaikki jäähallit, Heinäpään jalkapallohalli, Värtön liikuntahalli, Kasarmin liikuntasali, Kastellin monitoimitalon liikuntatilat, palolaitoksen liikuntatilat, Linnanmaan liikuntahalli, Oulunsalon liikuntakeskus ja Yli-Iin Vorelli.

Ensi viikolla lisää

Tuiran uimalan yläpukukopit avataan talviuimareille maanantaina 25. tammikuuta, kun avainlätkät on päivitetty. Tämä ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Lisäksi liikuntapalveluiden ohjatut ryhmät alle 18-vuotiaille käynnistyvät jälleen maanantaina 25. tammikuuta lukuun ottamatta sellaisia ryhmiä, joissa vanhemmat olisivat mukana.

Lähetteellä uimahalliin lääkinnälliseen kuntoutukseen tulijan tulee varata etukäteen aika puhelimitse Oulun uimahallilta Raksilasta tai Vesi-Jatulista Haukiputaalta arkipäivisin kyseisten hallien uimaopettajilta.

Koronaohjeet edelleen voimassa

Liikuntapalvelut avaa sisäliikuntapaikat sillä aikataululla, jolla paikkoihin saadaan järjestettyä liikuntapaikkojen hoito, asiakaspalvelupisteiden henkilökunta ja siivous. Henkilökunnan takaisinkutsuminen töihin vie muutaman päivän. Myös vuorojärjestelyihin menee joitakin päiviä.

Koronaohjeistukset ovat edelleen voimassa kaikilla liikuntapaikoilla. Sisäliikuntapaikat on suljettu kaikilta yli 18-vuotiailta lukuun ottamatta ohjaajilta sekä huippu- ja kilpaurheilijoilta.

Myöskään lasten vanhemmat eivät voi jäädä koulujen liikuntasaleille tai muille sisäliikuntapaikoille lastensa harjoitusten ajaksi. Muistathan 1–2 metrin turvavälit sekä asialliset yskimis- ja muut hygieniakäytännöt niin sisä- kuin ulkoliikuntapaikoilla.

Luistelukenttien pukukopit ovat jälleen käytössä. Luistimia ei siis tarvitse vaihtaa jalkaan enää ulkosalla.

Lue myös

Lue lisää aiheesta