Siirry suoraan sisältöön

Ulkokuntoilupuistojen ohjatut opastukset alkavat Oulussa

17.5.2021

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden ohjaajat tarjoavat maksutonta opastusta ulkokuntoilupuistojen laitteiden käyttöön Kaakkurissa, Kuusisaaressa, Hollihaassa, Pateniemessä ja Hiirosessa. Tarjolla on välineiden käyttöopastuksen lisäksi muun muassa tekniikkaneuvontaa. Ohjaukset sopivat kaikenikäisille.

Ohjaukset alkavat maanantaina 17. toukokuuta ja jatkuvat 2. heinäkuuta asti muutoin, paitsi Hollihaan ohjaus on viimeisen kerran 2. kesäkuussa.

Kaakkurin liikuntamaan ulkokuntoilupuistossa ohjausta on maanantaisin kello 12–13, Kuusisaaressa tiistaisin kello 10–11, Hollihaassa keskiviikkoisin kello 12–13, Pateniemenrannassa torstaisin kello 12–13 ja Hiirosessa perjantaisin kello 10–11.

Ohjauksiin ei ole ennakkoilmoittautumisia. Osallistujamäärää saatetaan joutua kuitenkin rajoittamaan koronatilanteen vuoksi. Koronavirustilanteen vuoksi treenaajia suositellaan käyttämään käsineitä.

Turvaväli toisiin ihmisiin tulee olla vähintään 2 metriä, mutta maskia ei tarvitse pitää suorituksen aikana. Tulethan paikalle vain terveenä. Sateella ohjauksia ei järjestetä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tulevan kesän aikana on mahdollista saada ilmaista ohjausta kuntolaitteiden käyttöön eripuolella Oulua. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta