Siirry suoraan sisältöön

Uimakausi käynnistyy Tuiran rannalla kesäkuun alussa, saunalautta vesille toivottavasti juhannuksena

29.5.2020

Kesän uimakausi alkaa Tuiran uimarannalla tulevana maanantaina, kun kahvilan yhteydessä olevat pukuhuoneet avataan kaikile uimareille. Pukuhuoneet ja wc-tilat ovat avoinna päivittäin kello 12–17. Tiloissa tulee noudattaa terveysviranomaisten suosittelemia turvavälejä ja muita hygieniaohjeita.

Myös Puolivälinkankaan asukasyhdistyksen pitämä rantakahvila Cafe Rantsu on avoinna kesäkuun alusta syyskuun loppuun asti joka päivä vähintään kello 12–17.

Uinninvalvontaa ei rannalla tänä kesänä järjestetä. Talviuintipaikan kopit ovat talviuimareiden käytössä sähköisellä kulunvalvonnalla jälleen 13. elokuuta alkaen.

Saunalautalla tähdätään keskikesän juhlaan

Tuiran saunalautta pysyy vielä toistaiseksi rannassa.

”Koitetaan päästä vesille juhannuksena. Nyt on tietysti ollut hankaluuksia talkootöiden kanssa kokoontumisrajoituksien vuoksi. Paljon on vielä töitä tekemättä, mutta tuohon pyritään, että oltaisiin juhannuksena auki”, kertoo Oulun Rantasaunaseuran puheenjohtaja Markku Seppänen.

”Sataprosenttisen varmoja ei voida kuitenkaan olla. Korona aiheuttaa meillä myös rajoituksia, ja voi olla, että kävijämäärä täytyy rajata noin puoleen”, kertoo Seppänen.

Saunalautan tilannetta kannattaakin seurailla osoitteessa kesansauna.fi/

Saunalautta Oulujoella

Tuiran uimarannan kahvila ja pukukopit avautuvat uimarien käyttöön ensi viikolla.

Lue myös