Siirry suoraan sisältöön

Uimahallit ja muut sisäliikuntapaikat ovat avoinna, myös aikuisten liikuntaryhmät alkavat

10.1.2022

Oulun kaupungin hallinnoimat uimahallit sekä muut sisäliikuntapaikat on avattu jälleen kuntalaisten käyttöön tänään maanantaina 10. tammikuuta. Päätös perustuu Pohjois-Suomen aluehallintoviraston 8. tammikuuta tekemään päätökseen, jolla kumottiin liikuntatilojen sulku.

Ryhmäliikunta voi alkaa myös aikuisten osalta 10. tammikuuta lähtien. Ainoastaan yleisiä, kaikille avoimia vesivoimisteluita ei pidetä, koska niihin ei ole ennakkoilmoittautumisia ja turvavälien pitäminen voi olla vaikeaa suurten osallistujamäärien vuoksi. Omatoimiseen virtuaalivesivoimisteluihin on mahdollisuus Raatissa sekä Raksilan kuntouintialtaalla.

Vuoronvarauksen kautta aikuisille myönnetyt varatut vuorot palautetaan käyttöön maanantaista alkaen. Alle 18-vuotiaiden ryhmät ja vuorot ovat toimineet koko ajan.

Liikuntapaikkaan tullessasi käytäthän suosituksen mukaisesti kasvomaskia. Maksa mieluiten kortilla käteisen sijasta. Muista myös hyvä käsihygienia sekä turvavälien noudattaminen. Pienimmissäkin flunssan oireissa tulee jäädä kotiin. 

Koronapassi on voimassa Oulun kaupungin liikuntapaikoilla 16 vuotta täyttäneiltä. Varattujen vuorojen osalta vuorojen yhdyshenkilö tarkistaa passit.

Asiakasmaksujen hyvitykset tehdään myöhemmin tilanteen vakiintuessa. Liikuntapalvelut pyytää huomioimaan, että jatkossakin liikuntapaikkoihin voi kohdistua rajoituksia nopeilla aikatauluilla.

Liikuntapalvelut muistuttaa, että myös urheiluseurojen ja ryhmäliikunnan järjestäjien tulee avin ohjeiden mukaisesti tehdä kirjallinen suunnitelma koronaturvallisuuden toteuttamiseksi muun muassa ryhmäliikunnassa.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Liikuntapalvelut pyytää huomioimaan, että jatkossakin liikuntapaikkoihin voi kohdistua rajoituksia nopeilla aikatauluilla.

Lue myös