Siirry suoraan sisältöön

Työttömien työnhakijoiden liikuntapassit voimassa helmikuun loppuun saakka

15.1.2021

Työttömien työnhakijoiden liikuntapassien voimassaoloa on pidennetty. Tällä kertaa passit ovat voimassa helmikuun loppuun.

Oulun kaupungin sisäliikuntapaikat suljettiin 1. joulukuuta 2020 alkaen Oulun siirryttyä koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen.

Sisäliikuntapaikat, kuten uimahallit, kuntosalit, liikuntahallit ja -keskukset sekä Ouluhalli, ovat suljettuina ainakin 1. helmikuuta 2021 saakka. Tästä johtuen työttömien työnhakijoiden liikuntapassien voimassaoloa jatketaan 26. helmikuuta 2021 saakka.

Kun sisäliikuntapaikat jälleen avataan, työttömät työnhakijat pääsevät liikuntapassin esittäessään liikkumaan Oulun kaupungin liikuntapaikoissa maksutta kolmena arkipäivänä viikossa.

Passi käy Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa sekä Raksilan, Raatin, Linnanmaan, Oulun urheilutalon, Ouluhallin, Jatulin liikuntakeskuksen, Ylikiimingin ja Yli-Iin Vorellin kunto- ja liikuntasaleissa.

Uusia liikuntapasseja ei tällä hetkellä ole jaossa.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Liikuntapassien voimassaoloaikaa on jälleen pidennetty, tarkoituksena on tukea työttömien hyvinvointia ja kannustaa heitä liikkumaan.

Lue myös

Lue lisää aiheesta