Siirry suoraan sisältöön

Työttömät liikkumaan ilmaiseksi liikuntapassilla Oulussa

3.10.2020

Liikuntapasseilla voi käydä maksutta uimassa, kuntosalilla tai pelaamassa sulkapalloa kaupungin liikuntapaikoissa. Edellytyksenä on, että liikuntapassin omistaja on TE-toimistoon rekisteröitynyt oululainen työtön työnhakija.

Oulun kaupungin tarjoama liikuntapassi on voimassa 19.10.–31.12.2020. Se oikeuttaa yhteen maksuttomaan käyntikertaan kolmena arkipäivänä viikossa maanantaista perjantaihin klo 15:een asti.

Useita vaihtoehtoja liikkumiseen Oulussa

Passi käy Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa sekä Raksilan, Raatin, Linnanmaan, Oulun urheilutalon, Ouluhallin, Jatulin liikuntakeskuksen, Oulunsalon liikuntakeskuksen, Ylikiimingin ja Yli-Iin Vorellin kunto- ja liikuntasaleissa.

Huomioithan, että Oulunsalon liikuntakeskukseen sisäänpääsy liikuntapassilla on maanantaista keskiviikkoon klo 13.30–21.30.

Liikuntapassin voi hakea henkilöllisyystodistusta vastaan maanantaista keskiviikkoon 12.–14.10. klo 9–16 BusinessAsemalta.

Torstaista 15.10. alkaen liikuntapassin voi noutaa Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston Oulun asiointipaikasta arkisin klo 9–16.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Jatuliinkin voi liikuntapassilla polskahtaa. Kuvaaja: Hanna Sankala-Sivula

Lue myös

Lue lisää aiheesta