Siirry suoraan sisältöön

Työnhakijoiden mielipiteitä kaivataan - vastaa verkkokyselyyn

11.11.2020

Oulu on mukana työllisyyden kuntakokeilussa. Se tarkoittaa, että TE-toimistojen tehtäviä siirretään asiakkaan oman kotikunnan hoidettavaksi. Nyt on sinulla mahdollisuus kertoa, mitä palveluilta odotat. Vastaa verkkokyselyyn, ja tee toiveesi näkyväksi.

Vuoden 2021 alusta alkaen TE-toimistojen tehtäviä siirretään asiakkaan oman kotikunnan hoidettavaksi myös Oulussa. Siksi seudun kuntalaisilta halutaan nyt kuulla mielipiteitä työllisyyspalveluiden tarjoamisesta lyhyessä verkkokyselyssä.

Kysely on suunnattu Oulun lisäksi alueelle, johon kuuluvat Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos ja Tyrnävä. Jokainen kuntalainen voi asettua hetkeksi työnhakija-asiakkaan näkökulmaan ja vastata kyselyyn.

Tavoitteena kehittää uusia tapoja

Työllisyyden kuntakokeilussa haetaan parhaita käytäntöjä muun muassa työnhakijan työllistymistä edistävien palvelujen neuvontaan ja ohjaukseen sekä pilotoidaan kuntien erilaisia tapoja tarjota työllisyyspalveluja.

”Tuttuja työllistymistä edistäviä palveluita ei olla muuttamassa, vaan tavoitteena on kehittää uudentyyppisiä palveluja ja tehostaa palvelumalleja. Asiakas kohdataan kasvotusten heti työnhaun alussa ja hänen tilanteensa kartoitetaan yksilöllisesti”, sanoo projektipäällikkö Marjo Pekkonen BusinessOulun työllisyyspalveluista. 

Vastausaikaa kyselyyn on 30.11.2020 saakka, ja vastaaminen tapahtuu anonyymisti osoitteessa: https://q.surveypal.com/kuntakokeilu

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Työllisyyspalveluiden kyselyyn on aikaa vastata marraskuun loppuun saakka. Osoite jutun lopussa.

Lue myös

Lue lisää aiheesta