Siirry suoraan sisältöön

Työmatkaliikkumisen edelläkulkijaa haetaan jälleen

18.9.2020

Oulun kaupunki etsii jälleen Oulun seudulta Työmatkaliikkumisen edelläkulkijaa osana vuoden 2020 Liikkujan viikkoa. Ilmianna oma ehdotuksesi!

Oulun seudulla Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus voidaan myöntää työnantajalle, joka on esimerkillisellä tavalla edistänyt kestävää ja hyvinvointia lisäävää työmatka- ja työasiamatkaliikkumista. Työyhteisön koolla ei ole väliä.

Työmatkaliikkumisen edelläkulkijuus voi tarkoittaa esimerkiksi joukkoliikenteen työmatkalippujen käyttöä, hyviä pyöräilyolosuhteita tai toimivaa kimppakyytijärjestelmää. Organisaatio voidaan palkita myös siitä, että kestävä liikkuminen on huomioitu osana henkilöstö- ja ympäristöstrategioita tai organisaatio on toteuttanut liikkumisselvityksiä tai -kyselyitä.

Oulun kaupungin raati valitsee tunnustuksen saajan/saajat. Tunnustuksen saaja saa palkinnoksi Motivan todistuksen paikallistoimijan allekirjoituksilla sekä oikeuden käyttää viestinnässään Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnusta. Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet Nokia Oyj vuonna 2018 ja Fotomylly Oy vuonna 2019.

Työnantajan voi ilmiantaa 22.9.2020 mennessä palautepalvelussa. Samalla voi kertoa perustelujen kera, miksi oma työpaikka on Työmatkaliikkumisen edelläkulkija. Yksi ilmiantaja palkitaan pyöräilykypärällä. Mikäli ilmiantajia on useita samasta työpaikasta, lahja arvotaan.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Ilmianna hyvä työmatkaliikkumisen edistäjä tai muoto, voit saada palkinnoksi pyöräilykypärän.

Lue myös

Lue lisää aiheesta