Siirry suoraan sisältöön

Työllisyyspalvelut palvelee asiakkaitaan nyt vain puhelimitse ja sähköisesti

20.3.2020

Asiakkaiden vastaanottoa ei poikkeustilan aikana hoideta kasvokkain, vaan ainoastaan sähköisesti ja puhelimitse.

Työllisyyspalveluiden työnhakija-asiakkaat saavat työllistymiseen liittyvää yleistä neuvontaa arkisin klo 9–15 asiakaspalvelunumerossa 040 481 2940.

TYPin (työllistymistä edistävä yhteispalvelu) asiakkaita palvellaan maanantaista perjantaihin klo 9–15 numerossa 040 621 4768. Numeroihin voi jättää myös soittopyynnöt asiantuntijoille.

Työnantaja-asiakkaat saavat palvelua arkisin klo 9–15 numerossa 050 526 3875.

Byströmin Ohjaamon ovet sulkeutuvat väliaikaisesti

Byströmin Ohjaamo palvelee poikkeustilan ajan nuoria alle 30-vuotiaita verkossa ouka.fi/bystrom tai puhelimitse arkisin, p. 050 599 2293. Numerossa otetaan vastaan soittopyynnöt asiantuntijoille. Katso koko Byströmin henkilöstön suorat puhelinnumerot.

Byströmin chat (ouka.fi/bystrom) on avoinna arkipäivisin klo 12–16 ja maanantaisin lisäksi klo 20–22. Chatista tavoittaa Byströmin Ohjaamon työntekijöitä. Chattiin voi tulla juttelemaan ja sieltä saa ajantasaista neuvontaa eri aihealueista.

Kuntouttava työtoiminta jää tauolle

Kuntouttava työtoiminta jää tauolle kaikissa työtoimintapaikoissa 13.4.2020 saakka. Kuntouttavaa työtoimintaa on mahdollista jatkaa, kun poikkeustilanne on ohi ja toiminnan toteuttamiselle on riittävät edellytykset sekä lupa toimia. Jatkamisesta tiedotetaan erikseen.

Työkokeilua ja palkkatukityötä selvitetään 

Tilannetta Oulun kaupungin paikoissa tehtävän työkokeilun ja palkkatukityön suhteen selvitellään parhaillaan.

Työkokeilut ja palkkatuella palkattujen henkilöiden työtehtävät niissä yksiköissä, joissa palvelut jatkuvat ennallaan, toteutuvat suunnitellusti erilaiset etätyömahdollisuudet ja mahdollisiin riskiryhmiin kuuluminen huomioiden.

Poikkeusjärjestelyjä ja toimipaikkasulkuja toteuttaneita yksiköitä informoidaan työkokeilujen ja palkkatukityön jatkumisesta tai keskeytymisestä, kun asiasta saadaan lisätietoja.

Lisätietoja

Ajankohtainen tieto koronavirustilanteesta Oulussa on koottu osoitteeseen ouka.fi/korona. Sivulle kootaan myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Tilannetta seurataan koko ajan.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Työllisyyyspalvelut hoidetaan sähköisesti.
Työllisyyspalveluiden työnhakija-asiakkaat saavat työllistymiseen liittyvää yleistä neuvontaa arkisin klo 9–15 asiakaspalvelunumerossa 040 481 2940.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta