Siirry suoraan sisältöön

Työ löytää tekijänsä BusinessAsemalla

27.10.2020

Yritystoimintaan, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen keskittyvällä BusinessAsemalla pyörii uusi palvelu, JobCorner. Se on viikoittain toistuva rekrytointitapahtuma, joka edistää työantajien ja työnhakijoiden kohtaamista. Tulossa on myös työnhakijoille useita lyhytvalmennuksia työvoimapulasta kärsiville aloille.

Joka torstai kello 9–11 yksi yritys pääsee BusinessAsemalle jututtamaan työnhakijoita ja rekrytoimaan uusia osaajia riveihinsä.

”JobCornerit ovat osoittautuneet todella suosituiksi tapahtumiksi, ja toimintaa onkin päätetty jatkaa ensi vuonna. Koronatilanteen vaatiessa tapahtumat voidaan siirtää myös verkkoon”, sanoo yritysyhteistyökoordinaattori Sari Kauppila BusinessOulun työllisyyspalveluista.

Ensimmäisessä JobCorner-tilaisuudessa lokakuun alussa oli uusia työntekijöitä etsimässä palveluesimies Janne Määttä SOL Henkilöstöpalvelut Oy:stä.

”Meillä oli JobCornerissa avoinna kymmenkunta työpaikkaa, ja niihin saatiin oikein hyviä hakijoita. Työsopimuksia on solmittu jo useita. Käynti JobCornerissa oli kannattava, ja tulemme ehdottomasti rekrytoimaan BusinessAsemalle syksyn aikana uudestaankin.”

Yritykset voivat varata rekrytointivuoronsa BusinessAsemalle (Hallituskau 36) osoitteesta lyyti.in/jobcorner.

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat Minimatch-rekryissä

BusinessOulun työllisyyspalvelut on käynnistämässä työnhakija-asiakkaille useita toimialakohtaisia lyhytvalmennuksia työvoimapulasta kärsiville aloille.

Marraskuussa alkavat 5–10 päivää kestävät taloushallinto-, ravintola- ja catering- sekä puhtauspalvelualan valmennukset. Lisäksi vuodenvaihteen jälkeen käynnistyvät kone- ja metallialan sekä kiinteistönhoitoalan valmennukset.

”Lyhytvalmennukset ovat mahtava näköalapaikka alalle aikoville, jotka haluavat tutustua ammattialaan. Lisäksi ne sopivat kokemusta jo hankkineille, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja saada kontakteja työllistyäkseen”, kertoo projektikoordinaattori Marjo Helenius BusinessOulun työllisyyspalveluista.

Jokaisen valmennuksen yhteyteen BusinessAsemalla järjestetään Minimatch-rekry, joka on tarkoitettu kaikille valmennukseen osallistuville. Neljä alan rekrytoivaa yritystä tulee kertomaan avoimista työpaikoistaan, ja osallistujalle tarjoutuu mahdollisuus päästä kertomaan osaamisestaan työnantajille.

Lisätietoa valmennuksista osoitteesta businessoulu.com/tapahtumat.

-

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
SOL Henkilöstöpalvelujen Janne Määttä BusinessAsemalla
"JobCornerista saadut työhakemukset ovat johtaneet jo useisiin työsuhteisiin", kertoo palveluesimies Janne Määttä SOL Henkilöstöpalvelut Oy:stä.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta