Siirry suoraan sisältöön

Työ- ja elinkeinoministeriö siirsi Tehyn ja SuPerin lakkoja Oulussa

8.9.2022

Työministeri Tuula Haatainen on valtakunnansovittelija Anu Sajavaaran pyynnöstä siirtänyt Oulun yliopistollisen keskussairaalan teho-osastoon ja Oulun kaupungin kotihoitoon kohdistuvia Tehyn ja SuPerin lakkoja. Neljän vuorokauden lakot alkavat aikaisintaan 27. syyskuuta.

Valtakunnansovittelijan toimisto kertoi asiasta eilen 7. syyskuuta Twitterissä. Tehyn ja SuPerin työriidan sovittelu jatkuu valtakunnansovittelijan johdolla 9. syyskuuta.

Tehy ja SuPer ovat antaneet lakkovaroituksen viiteen kohteeseen. Työministeri on siirtänyt kaikkien lakkojen alkua.

Tehy ry ja SuPer ilmoittivat aiemmin lakon alkamisesta 13. syyskuuta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä Oulun yliopistollisen sairaalan Tehohoitokeskuksen aikuisten teho-, tehovalvonta- ja valvontahoitoyksiköissä ja Oulun kaupungin Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen Kontinkankaan-Myllyojan kotihoidossa.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Lakko alkaisi aikaisintaan 27. syyskuuta. Neljän vuorokauden lakot koskisivat Oulun yliopistollisen sairaalan Tehohoitokeskuksen aikuisten teho-, tehovalvonta- ja valvontahoitoyksiköitä sekä Oulun kaupungin Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen Kontinkankaan-Myllyojan kotihoitoa. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta