Siirry suoraan sisältöön

Turkansaaren ulkomuseo etsii lounaskahvila-yrittäjää kesäksi 2023 – käytettävissä myös navettatila yksityistilaisuuksiin

24.3.2023

Museo- ja tiedekeskus Luupin ylläpitämä Turkansaaren ulkomuseo tarjoaa ravintolatilaa vuokralle lounaskahvilayrittäjälle touko-syyskuuksi 2023. Hakuaika on parhaillaan käynnissä.

Turkansaari on Suomen toiseksi vanhin ulkomuseoalue, jonka kesä on täynnä toimintaa ja erilaisia tapahtumia. Sen kahvila sijaitsee idyllisessä ympäristössä vuonna 1894 rakennetussa Ylikärpän talon pirtissä.

”Etsimmekin nyt uutta yrittäjää jatkamaan aiemman yrittäjän arvokasta työtä”, sanoo museon intendentti Patrik Franzén.

Asiakaspaikkoja kahvilan on sisällä noin 40, ja ravintolan käytössä ovat myös pihan suuret ja viihtyisät terassit.

”Lisäksi kahvila-ravintolan käytettävissä on tunnelmallinen navettatila yksityistilaisuuksiin. Turkansaaressahan järjestetään häitä ja perhejuhlia läpi kesän, aina alkusyksyyn asti. Tarjoamme yrittäjälle tilat ja laitteet vuokralle, kivat työkaverit sekä historiallisen ja tunnelmallisen työympäristön”, Franzén kehuu.

Etsinnässä olisi parhaimmillaan yrittäjä, jonka kanssa toiminnasta voisi sopia pitkälle tulevaisuuteen.

”Arvostamme kokemusta yleisötapahtumista ja perhejuhlista, joiden sijoittaminen museon miljööseen ja toimintaan olisi soveltuvaa. Lisäksi tietysti toivomme yhteistyökykyä sekä mahdollisuutta toimia pitkäaikaisena kumppaninamme”, Patrik Franzen kiteyttää.

Lisätietoja: intendentti Patrik Franzén, 044 703 7154, patrik.franzen(at)ouka.fi

museokoordinaattori Salla Mäntyniemi, 044 703 7190, salla.mantyniemi(at)ouka.fi

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Turkansaaren museoalue on koko perheen suosittu kesäinen vierailukohde. Kuva: Luuppi

Lue myös

Lue lisää aiheesta