Siirry suoraan sisältöön

Tulossa Rento meininki -perhepäivä Oulun taidemuseolla

30.9.2020

Suositut perhepäivät jatkuvat Oulun taidemuseolla, tällä kertaa naivismin merkeissä. Seuraava Rento meininki -perhepäivä järjestetään sunnuntaina 11. lokakuuta.

Oulun taidemuseon Perhepäivät on suunnattu pääasiassa alakoululaisille ja päiväkoti-ikäisille.

”Taidehan kuuluu kaikille, eli perhepäivään ovat tervetulleita koko perhe, ikään katsomatta. Lisäksi erilaista tehtävää on museolla niin monenlaista, että sieltä voi poimia itselleen sopivimmat”, sanoo taidemuseon museolehtori Laura Lampinen.

Koronarajoitusten takia, työpajojen kokoa on perhepäivässä rajoitettu maksimissaan 10 henkilöön ja taidemuseon eri kerroksissakaan ei päästetä tungosta syntymään.

”Periaate on, ettei paikalle tulla oireellisena. Eli pienet nuhanenät voivat tulla sitten, kun ovat tervehtyneet”, Lampinen lisää.

Perhepäivän ohjelma 11. lokakuuta kello 12–16: 

12–14 Sarjispaja (uusi paja alkaa puolen tunnin välein)
12–16 Välkky pimeyteen -paja (uusi paja alkaa puolen tunnin välein)
12.30 ja 14 Ohjattu näyttelykierros lapsille (30 min)
13 ja 14.30 Kilponen & Moilanen Houseband (30 min), lastenmusiikkia
13–16 Bongaa elävä patsas! (Oulun taidekoulun oppilaat tekevät satunnaisia esiintymisiä näyttelysaleissa)
14.30–16 Labyrinttiteatteri esiintyy (10–15 min, esitysajat: 14.30, 15, 15.30)

Koko päivän: kuvasuunnitusta näyttelysaleissa ja kivaa tekemistä Ilopyydys-pajatilassa.

Liput 7–10 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oulun taidekoulun kanssa. Pääsyn työpajaryhmään voi varata ennakkoon saapuessa taidemuseolle.

-

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Seuraava perhepäivä Oulun taidemuseolla järjestetään naivismin merkeissä. Teoskuva: Markku Kosonen: Puhdetyö, 1992. Kuva: Mika Friman.

Lue myös

Lue lisää aiheesta