Siirry suoraan sisältöön

Tule mukaan tekemään yhdessä Oulusta luontokaupunkia – osallistu Sanginjoen kyselyyn

3.5.2020

Sanginjoen ulkometsän luonnonsuojelusta ja opetuskäytöstä on meneillään kansalaiskysely. Ota kantaa ja vastaa kyselyyn 20. toukokuuta mennessä.

Virkamiesten työn tueksi nyt kartoitetaan Sanginjoen ulkometsän itäosan kehittämiseen tarvittavia näkemyksiä, tarpeita ja kehittämisajatuksia alueen tulevaisuudesta.

Kyselyn kohdealueena on Sanginjoen luonnonsuojelualue, jonka koko on noin 1127 hehtaaria.

Kyselyn avulla kartoitetaan tietoja Sanginjoen luonnonsuojelualueen hoito- ja käyttösuunnitelman toista työpajaa varten. Nyt halutaan kuulla nimenomaan kuntalaisten, käyttäjien, järjestöjen ja muidenkin tahojen mielipiteitä, millaisena ja millaisessa käytössä he näkisivät alueen ympäristön ja luonnon tulevaisuudessa.

Kysely on avoinna 20. toukokuuta asti. Siihen vastaaminen vie noin 15 minuuttia.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään työpajassa, joka näillä näkymin pidetään kesäkuussa 2020 pääteemana luonnonsuojelu. Kyselyn tuloksista tehdään koosteita ja analyysi, jotka mahdollistavat tehokkaan työpajan toteuttamisen. Työpajassa koostamme ajatuksia luonnon ennallistamisesta ja suojelusta, metsästyksestä ja kalastuksesta sekä luonnon opetuskäytöstä.

Pääset kyselyyn tästä linkistä

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Osallistu kyselyyn ja vaikuta Sanginjoen luontoarvojen kehittämiseen.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta