Siirry suoraan sisältöön

Tule mukaan suoraan lähetykseen 1.9. PikiTalkista kello 17 – Rakkausilta: Lupa rakastaa!

1.9.2023

Tänään käynnistyvät syksyn PikiTalkit. Suora lähetys Oulun teatterin Pikisalista pyörähtää käyntiin Mun Oulun sivulla 1. syyskuuta kello 17. Tervetuloa Rakkausiltaan!

Syksyn ensimmäinen PikiTalk ammentaa teemansa Pienen hauen pyydystys -näytelmästä, jossa ei ole totuttu onnellinen loppu, mutta se päättyy kuitenkin omalla tavallaan onnellisesti. Paneelin otsikkona on Rakkausilta – Lupa rakastaa.

Illassa puhutaan rakkaudesta, rakkauden eri puolista ja siitä, onko rakkaudessa sääntöjä. Erotkaan eivät ole nykyään enää vain epäonnistumisia, vaan eron jälkeen rakkaus voi jatkua muotoaan muuttaneena.

Keskustelemassa ovat pappi Kari Kanala, kirjailija Juhani Karila, rakkauskouluttaja Anne Rumpunen ja Oulu Sinfonian intendentti Maija Kuusisto. Illassa paikan päällä nähdään otteita Pienen hauen pyydystys -näytelmästä.

PikiTalkeissa illan virittäjinä toimivat Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi ja Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen. PikiTalkit striimataan Mun Oulun verkkosivulla www.munoulu.fi.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta