Siirry suoraan sisältöön

Tule mukaan Oulu loves me -tapahtuman avajaisiin – lähetys nähtävissä Mun Oulussa!

21.3.2022

Oulun loves me, Oulu loves me not? Tule mukaan katsomaan Oulun nuorisopalvelujen ja Villa Victorin rasisminvastaisen viikon aloitustapahtumaa. Klikkaamalla videota pääsee mukaan, lämpimästi tervetuloa!

Oulu loves me -tapahtuma käynnistää rasisminvastaisen viikon Oulussa ja on viikon päätapahtuma. Tapahtuman avaa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä.

Ohjelmassa on muun muassa Nuorten työpajan toteuttama katugallup-kysely rasismista, hallintojohtaja Ari Heikkisen haastattelu ja omakohtaisia kertomuksia syrjinnästä. Luvassa myös tanssi- ja musiikkiesityksiä maailmalta ja Oulusta, Eelis Saurion esittämänä. Kaikki esitykset on toteutettu hyväntekeväisyytenä laajassa yhteistyössä.

Lähetyksen juontaa Tarja Rönkkö Oulun kaupungin nuorisopalveluista ja sen järjestävät Oulun kaupungin nuorisopalvelut ja monikulttuurikeskus Villa Victor.

Tallenne löytyy myös Oulun kaupungin Youtube-kanavalta ja jää sinne katsottavaksi myöhempää ajankohtaa varten. Lisäksi tallenteeseen on tulossa piakkoin tekstitys.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta