Siirry suoraan sisältöön

Tule mukaan Mun Oulun seuraan – Oulun kaupunki juhlistaa uuttavuotta juhlalähetyksellä!

15.12.2021

Oulun uudenvuoden juhlallisuudet siirtyvät tänäkin vuonna verkkoon. Ensimmäinen uudenvuoden lähetys järjestettiin viime vuonna, ja se sai yli 10 000 katsojaa, joten käsillä on mahdollisesti uusi perinne. Juhlalähetys on nähtävillä Mun Oulun verkkosivuilla uuden vuoden aattona kello 18 alkaen.

Asteen verran iloisempi juhlalähetys tulee tarjoamaan katsauksen vuoteen 2021. Koko perheelle suunnatussa ohjelmassa käydään läpi vuoden aikana tapahtunutta ja herätellään ihmisiä haaveilemaan vieläkin paremmasta vuodesta 2022. Ohjelma tulee sisältämään laajan kattauksen oululaista lahjakkuutta kulttuurin eri osa-alueilta.

Yhtenä ohjelmanumerona Jukka Takalo on lupautunut säveltämään ja sanoittamaan oululaisille uuden tunnuslaulun; kaupunkilaisia pyydetään mukaan sanoittamiseen tulevan viikon aikana sosiaalisen median kautta. Oulun kaupungin ja Mun Oulun sometilit kannattaakin ottaa seurantaan.

"Uudenvuoden lähetys on superkattaus oululaisia menestystarinoita vuodelta 2021. Vaikka emme kokoonnu fyysisesti on luvassa erikoisjekkuja ja roppakaupalla hyvää mieltä. Kotibileet kannattaa ehdottomasti aloittaa uudenvuoden juhlalähetyksellä ja paukutella raketit sitten perhepiirissä", kommentoi Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi.

Luvassa on taikuutta, videotervehdyksiä, sekä puhetta ja paljon muuta iloista ohjelmaa. Tarkempi ohjelma julkistetaan myöhemmin.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta