Siirry suoraan sisältöön

Tuiran hyvinvointikeskuksessa toimivat nyt myös sosiaalipalvelut, lastensuojelu ja mielenterveyspalvelut

3.11.2020

Tuiran hyvinvointikeskus toimii kahdessa rakennuksessa osoitteessa Kangastie 12 ja 16.

Tuiran hyvinvointikeskuksessa, osoitteessa Kangastie 16, toimivat nyt myös sosiaalipalvelut, mielenterveyspalvelut ja lastensuojelu.

Sosiaalipalvelut ja lastensuojelu ovat muuttaneet Tuiraan Teknologiakylästä Elektroniikkatieltä. Mielenterveyspalvelut ovat toimineet aiemmin Tuirassa osoitteessa Tuirantie 7.

Tuiran hyvinvointikeskus toimii kahdessa rakennuksessa, osoitteessa Kangastie 12 ja Kangastie 16.

Osoitteessa Kangastie 16 toimivat edelleen Tuiran hyvinvointikeskuksen sairaanhoitajan ja lääkärin kiireetön vastaanotto, lapsiperheiden palvelut (neuvola, kasvatus- ja perheneuvonta ja perhetyö), korvaushoito ja avopäihdepalvelut. Nyt lisäksi siis tulevat sosiaalipalvelut, lastensuojelu sekä mielenterveyspalvelut.

Osoitteessa Kangastie 12 toimivat hyvinvointikeskuksen akuuttivastaanotto, laboratorio, hammashoito ja kotihoito.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tuiran hyvinvointikeskus
Tuiran hyvinvointikeskus toimii kahdessa eri rakennuksessa. Osoitteessa Kangastie 16 toimivat edelleen sairaanhoitajan ja lääkärin kiireetön vastaanotto, lapsiperheiden palvelut, korvaushoito ja avopäihdepalvelut.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta