Siirry suoraan sisältöön

Pohjoisen Logistiikkafoorumi kerää kuljetusammattilaisia yhteen Oulussa – kyseessä 10-vuotisjuhlavuosi

10.5.2022

10-vuotisjuhliaan viettävä Pohjoisen Logistiikkafoorumi kokoaa alueen logistiikan yritykset ja kehittäjät Oulun Tullisaliin 11. toukokuuta. Tarjolla on tiivis tietopaketti Oulun seudun ja pohjoisen kannalta tärkeistä logistiikan ajankohtaisista aiheista.

Tilaisuudessa on mahdollisuus esimerkiksi saada tietoa, kuinka uudenlaiset ajoneuvot muuttavat maailmaa. Asiaa valottaa autoalan liiketoiminnan professori Jouni Juntunen Oulun yliopistosta.

Tilaisuuden yhteistyökumppani Wetteri Powerin sekä kuljetusalan yritysten puheenvuoroissa kuullaan kaluston, kuljettajien ja yritysten näkökulmia ajankohtaisiin aiheisiin.

Foorumissa kuullaan myös kansallisen hankintastrategian vaikutuksista, citylogistiikan kehittämisestä sekä droonien hyödyntämisen tilanteesta ja mahdollisuuksista alalla.

Maksutonta tilaisuutta voi seurata myös etänä. Seminaarin jälkeen tilaisuus jatkuu verkostoitumislounaalla. Tilaisuuden järjestävät BusinessOulu ja Logy Pohjois-Suomi ry.

BusinessOulu on Oulun kaupungin liikelaitos, joka edistää yrittäjyyttä, kasvua, kilpailukykyä ja työllisyyttä Oulun seudulla. Sen kautta välitetään myös tietoa Oulun elinkeinoelämästä ja tapahtumista.

Pohjoisen Logistiikkafoorumi, Oulun Tullisali, Tyrnäväntie 16, 11. toukokuuta klo 9–12.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua itse välineisiin eli tapahtuman aikana Tapahtumakeskus Tullisalin parkkialueella, Tyrnäväntie 16, saa tuntumaa esimerkiksi täyssähköiseen jakeluautoon. Kuva: Renault

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta