Siirry suoraan sisältöön

Tiernapojat kajahtaa big band -versiona Oulun Musiikkikeskuksessa

15.12.2022

Tulevana lauantaina 17. joulukuuta pääsee virittäytymään joulun tunnelmaan Oulu All Star Big Bandin Tiernapojat-konsertissa Oulun Musiikkikeskuksen Tulinbergin salissa. Luvassa uudenlainen sovitus välisoittoineen ja improvisaatioineen.

Kapellimestari Rasmus Soinin ja muusikko Siiri Partasen sovittamassa Tiernapojat-kuvaelman konserttiversiossa tuttuja tyyliteltyjä melodioita värittävät sävelletyt orkestraaliset alku- ja välisoitot sekä improvisaatiot.

”Big bandin soundi ja vaihtelevat tunnelmat luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden perinteisestä kuvaelmasta”, orkesteri kertoo.

Tunnin mittaisessa konsertissa Oulu All Star Big Bandin kanssa kuullaan neljää oululaista laulusolistia. Tiernapoikien rooleissa ovat Pihla Eskelinen, Markus Pätsi, Eelis Saurio sekä Joosua Viljanen.

Konsertin kapellimestarina toimii säveltäjä ja Sointi Jazz Orchestran kapellimestari Rasmus Soini. Sointi Jazz Orchestra kantaesitti Soinin ja Partasen Tiernapojat-sovituksen jouluna 2014. Kokonaisuus on julkaistu myös albumina.

Oasbb Tiernapojat, la 17.12.2022 klo 16, Tulindbergin sali, Leevi Madetojan katu 1–3, kesto 60 min, ei väliaikaa.

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Madetojan Tulibergin salissa esitettävän konsertin kapellimestarina on Rasmus Soini (vas. alh.).

Lue myös

Lue lisää aiheesta