Siirry suoraan sisältöön

Tiernapoikalaulukilpailut siirretään koronan vuoksi ensi vuoteen

22.10.2020

Valtakunnallisia Tiernapoikalaulukilpailuja ei järjestetä tänä vuonna joulun alla, vallitsevan koronatilanteen takia.

Tiernasäätiö on seurannut syksyn aikana koronatartuntojen leviämistä. Säätiön mukaan tilanne on valitettavasti edennyt siihen suuntaan, että säätiö teki päätöksen siirtää valtakunnalliset Tiernapoikalaulukilpailut vuoteen 2021.

Säätiö katsoi, että se ei resursseillaan pysty takaamaan turvallista tapahtumaa kilpailijoiden ja jatkuvasti vaihtuvan yleisön kannalta.

Tiernasäätiö toivoo näkevänsä kisat ja niiden ystävät jälleen ensi vuonna.

”Toivottavasti silloin tilanne on suotuisa Tiernapoikalaulukilpailujen toteuttamiseksi”, säätiöstä toivotaan.

Oulussa on järjestetty tiernapoikakilpailu jo vuodesta 1933. Alkujaan kilpailun järjesti Oulun radioyhdistys ja vuodesta 1987 Oulun Liikekeskus ry, viime vuosina yhteistyössä Tiernasäätiön kanssa.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kilpailussa on perinne-, yleinen- ja mukaelmasarjat. Viime vuonna perinnesarjan voitti Ynnin Tiernat. Kuva: Tiernasäätiö

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta