Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa mukaan Oulun varhaiskasvatuksen juhlavuoden avajaisiin!

24.2.2021

Tervetuloa mukaan seuraamaan Oulun varhaiskasvatuksen 120-vuotisjuhlalähetystä! Suora nettistriimaus alkaa kello jo 9.30, ja varsinainen juhla Lasaretista kello 10.00. Luvassa paljon mukavaa ohjelmaa.

Kello 9.30 alkaen on tarjolla historiakuvia ja oululaista lastenmusiikkia. Kello 10.00 alkavassa ohjelmassa on nähtävää niin lapsille kuin aikuisille. Juhlan musiikista vastaavat Liikkuva Laulureppu, Pentti Punkin Syntymäpäivät ja Soiva Siili.

Kaupungin tervehdyksen juhlijoille tuo kaupunginjohtaja Päivi Laajala. Luvassa on myös muun muassa Lasten uutiset ja historiallista videomateriaalia. Juhlasta otetaan etäyhteys Ylikiimingin ja Ainolan päiväkoteihin. Juontajana toimii ”Toripolliisi” Allu Alatalo. Juhlalähetys on katsottavissa myöhemmin myös tallenteena Oulun kaupungin Youtube-kanavalla.

Lähetä lähetyksessä terveisiä!

Avajaisjuhlaa toivotaan seurattavan yhdessä lasten kanssa, päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa.

”Kutsumme juhlaan kaikki oululaiset lapset ja heidän huoltajansa sekä lasten kanssa työskentelevät. Toivon, että juhlaa katsoisivat myös kotihoidossa olevat lapset aikuisineen”, varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppi kertoo.

Suoraa lähetystä voi seurata joko tällä Mun Oulun sivulla tai Mun Oulun Facebook-tilillä, jonka kommenttikentässä voit myös osallistua keskusteluun ja lähettää terveisiä.

Tervetuloa mukaan!

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta