Siirry suoraan sisältöön

Tekemistä Oulun talveen – ota vinkkikartta oppaaksesi

23.11.2020

Mitkä ovat parhaat paikat napsia valokuvia tai metsästää revontulia? Mihin kannattaa lähteä jouluostoksille? Entä retkelle? Vastauksia saat juuri julkaistusta Talvivinkit Ouluun 2020–2021 -kartasta.

Oulun matkailuneuvonta on koonnut talvisen Oulun menovinkit kätevään pakettiin. Visuaaliselta kartalta löytyy monenmoista vinkkiä talviseen tekemiseen keskusta-alueen lähistöllä.  

”Halusimme kivalla tavalla tuoda esiin aktiviteetteja, päiväretkikohteita, ostosmahdollisuuksia ja esimerkiksi paikkoja, joissa voi ottaa valokuvia ja bongata revontulia”, kertoo matkailuneuvoja Tarja Ikola

Karttaan on koottu myös vaikkapa usein kysytyt kirpputorit, maastopyöräily- ja fatbike-kohteet sekä vinkit lasten talvipäivään Oulussa.

Seikkailuun kotikaupungissa 

Vastaavanlaista vinkkikarttaa kokeiltiin ensimmäistä kertaa viime vuoden kesällä. Kartta sai hyvän vastaanoton sekä matkailijoiden että paikallisten keskuudessa. 

Matkailuneuvoja Ikola rohkaisee oululaisia tarttumaan karttaan: 

”Omassa kotikaupungissakin voi olla tutkimusmatkailija. Ulkoilu- ja luontokohteet ovat näinä aikoina turvallinen vaihtoehto viettää vapaa-aikaa ja tutustua samalla kaupungin tarinoihin.”

Tutustu Talvivinkit Ouluun 2020–2021 -karttaan verkossa.  

Hae oma karttasi matkailuneuvonnasta BusinessAsemalta (Hallituskatu 36 B).  Avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–16.

Karttoja saa myös esimerkiksi Luupin kohteista, Valveelta ja Oulu10:stä. 

-

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Matkailuneuvonnan talvivinkkikartta
Talvivinkkikartan voi sujauttaa taskuun matkailuneuvonnasta BusinessAsemalta (Hallituskatu 36 B). Suomeksi ja englanniksi saatavilla olevaa karttaa pääsee tutkailemaan myös verkossa.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta