Siirry suoraan sisältöön

Taustatarinaklubin keikkasyksyssä luvassa jälleen musiikkia ja olohuonetunnelmaa

19.9.2021

Oulun keskustan Vanhassa Pappilassa kuullaan taas musiikkia ja tarinoita laulujen takaa, kun lauluntekijämusiikkiin keskittyvä Taustatarinaklubi aloittaa syyskautensa.

Klubin syksy starttaa heti sunnuntaina 19. syyskuuta Rantapenger-yhtyeen uuden ajan folk-iskelmäkeikalla kello 16. Syyskauden muita esiintyjiä ovat Katja SutelaAntti Railio ja Johanna Iivanainen

Dialogia yleisön ja artistin välillä kerran kuussa pidettävillä keikoilla rakentaa klubin vetäjä, laulaja-lauluntekijä Iina Palokangas

“Tänä syksynä Taustatarinaklubilla kuullaan juurevia ja autenttisia musiikintekijöitä, niin paikallisia kuin koko kansan tuntemia artisteja. Erityisen hienoa on se, että kaikki syksyn artistit ovat yleisömme toivomia esiintyjiä”, Palokangas kuvailee.  

Olohuonetunnelmaa kohti

Korona-aika on koetellut raskaasti tapahtuma-alaa ja Palokangas odottaakin syksyn keikkoja ilolla ja jännityksellä.

“Liveyleisö on merkittävä ja maaginen osa klubia. Klubin viehätys perustuu olohuonetunnelmaan sekä artistin ja yleisön väliseen dialogiin. Suuri toiveeni on, että keikat saataisiin järjestettyä paikan päällä Vanhassa pappilassa.”  

Syksyn ensimmäiselle keikalle otetaan sisään 40 ensimmäistä kuulijaa turvavälien mahdollistamiseksi. Myös muut syksyn keikat järjestetään pandemia-ajan ajankohtaisia turvallisuusohjeita noudattaen. Järjestelyistä tiedotetaan tapahtumakohtaisesti klubin somesivuilla ja nettisivulla osoitteessa www.taustatarinaklubi.com.  

Taustatarinaklubi on osa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön toimintaa. Tulossa ovat Katja Sutela 10. lokakuuta, Antti Railio 7. marraskuuta ja Johanna Iivanainen 12. joulukuuta. Kaikki keikat ovat yleisölle ilmaisia ja ne alkavat kello 16. Ovet avataan yleisölle kello 15.40. 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Taustatarinaklubin aloittaa 19. syyskuuta mielenkiintoinen folk-yhtye Rantapenger. Kuva: Matias Haataja

Lue myös

Lue lisää aiheesta