Siirry suoraan sisältöön

Tarjolla maksuton etäluento liikunnasta ja mielenterveydestä

29.3.2021

Tiistaina 30. maaliskuuta on tarjolla kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta ja mielenterveydestä, ilmainen etäluento.

Väitöskirjatutkija, FM Marjo Seppänen ODL Liikuntaklinikalta/Oulun yliopistolta luennoi liikunnasta ja mielenterveydestä tiistaina 30. maaliskuuta kello 14–15. Luento on maksuton ja avoin kaikille.

Pro Terveys -yleisöluento toteutetaan koronatilanteen vuoksi etäyhteyksillä. Tilaa etäyhteys itsellesi viimeistään vuorokausi ennen luennon alkua. Linkki yhteyden tilaamiseen löytyy liikuntapalveluiden yleisöluentojen nettisivuilta. Etäyhteyden tilaamista varten tarvitset sähköpostiosoitteen.

Yleisöluento järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin liikuntapalveluiden ja ODL:n Liikuntaklinikan kanssa. Luento on katsottavissa jälkikäteen liikuntaklinikan YouTube-kanavalta.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta