Siirry suoraan sisältöön

Tarjoa kupillinen ystävälle – ODL haastaa oululaiset ystävänpäivänä

9.2.2022

”Kuppi kahvia seinälle” on italialainen kahvilaperinne, jolla voi ilahduttaa tuntematonta tarjoamalla kupposen kuumaa. Oman ostoksen ohessa voi halutessaan maksaa ylimääräisen kupillisen kahvia.

ODL:n Helmi-kahvila haastaa kaikki kahvilat Oulun seudulla toteuttamaan kaunista ideaa ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Kahvilan työntekijä laittaa kahvilan seinälle Kuppi kahvia -lapun, ja myöhemmin kahvilaan saapuva henkilö voi pyytää tarjoilijalta jo maksetun kupin kahvia.

Haasteeseen voi tarttua helposti: kahvilassa tarvitaan vain Kuppi kahvia -laput, joita saa Helmi-kahvilasta tai vaihtoehtoisesti omia kyniä ja post-it-lappuja, jotta kupin tarjoavat asiakkaat voivat itse kirjoittaa ystävänpäivätervehdyksen. Somessa kampanjasta kertovat kuvat kannattaa merkitä tunnisteella #kuppihyvää.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuppi kahvia seinälle -haaste ilahduttaa sekä kahvin tarjoajaa että saajaa, ja näin saadaan yhdessä hyvä mieli kiertämään. Kuva: Mostphotos

Lue myös

Lue lisää aiheesta