Siirry suoraan sisältöön

Tänään kajahtaa Oulujoen suistosta - nauti konsertista Facebookissa

25.6.2020

Tule mukaan juuri sieltä missä olet. Kutsu myös ystäväsi ja lähetä terkkuja livechatissa!

Oulun Päivät ja Oulu2026 tarjoaa kaikille oululaisille, suomalaisille ja eurooppalaisille kesäkonsertin tänään klo 20 livestreamauksena. Konserttiin pääsee osallistumaan Mun Oulu kaupunkimedian Facebookissa.

Jukka Takalon Kajakkiorkesterin Kesäilta Oulujoen suistossa -livestreamkonsertissa konsetoidaan luonnon omissa oopperataloissa vetten päällä ja käyttää hyväkseen veden kantavuutta, tuulen puhetta ja metsän antamia vastauksia. Konsertti on kesäinen retki ja elämys, matka suomalaisen onnen ytimeen.'

Konsertin ohjelmisto perustuu Jukka Takalon Vaarojen laulut -laulusarjaan ja vuonna 2018 julkaistuun albumiin. Kajakkiorkesteri tuo laulut vaaroilta ikiaikaisia vesireittejä meren äärelle. Konsertissa kuullaan otteita myös trilogian toisesta, vielä tekeillä olevasta ”Jokivarsien laulut” -sarjasta. Uusissa lauluissa matkataan vaaroilta alavirtaan kohti merta, soudetaan vaiennettujen kipupisteiden kuohuissa ja lauletaan mm. Merikosken paluusta.

Jukka Takalon Kajakkiorkesteri kokonpano on Jukka Takalo laulu ja kitara; Kenneth Ohutkangas, basso, Ville Myllykangas, pasuuna ja laulu; Ella Koura,  harmonikka ja Melakuorossa on Kyösti Salmijärvi, Valle Forsman, Elli Takalo ja Niilo Malmivaara.

Kajakkiorkesteri vesillä
Konsertti on kaikille nähtävillä Mun Oulun facebookissa

Lue myös