Siirry suoraan sisältöön

Syksy saa jälleen kirjastoelämänkin vilkastumaan

30.8.2020

Syksy saa aikaan normaalia vipinää. Oulun kirjastojen aukioloajat laajenevat ja tapahtumiakin jälleen järjestetään.

Oulun kirjastoissa siirrytään syksyn aukioloaikoihin ensi maanantaina 31. elokuuta alkaen. Kirjastoissa ryhdytään jälleen järjestämään myös tapahtumia turvallisuus huomioon ottaen. Syksyn aikana voi osallistua muun muassa lukupiireihin, joita järjestetään myös verkossa.

Pääkirjasto on avoinna arkisin kello 8.30-20, lauantaisin kello 9-16 ja sunnuntaisin kelloo 12-16. Aluekirjastot eli Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastot ovat avoinna myös lauantaisin kello 9-15.00.

Omatoimikirjastoon kortilla

Omatoimikirjastoja voi toistaiseksi käyttää pääasiassa arkisin kello 7-20, poikkeuksena Hiukkavaaran kirjasto, jonka aukioloajat noudattavat Hiukkavaara-talon aukioloaikoja ja siellä voi vierailla maanantaista perjantaihin kello 8-21.30 ja lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8.30-18.00.

Omatoimikirjastoon kirjaudutaan sisälle kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla, joka on sama kuin OUTI-verkkokirjastoon kirjauduttaessa. Hiukkavaaran kirjastoon ei tarvitse kirjautua. Omatoimikirjastojen aukioloaikojen mahdollisista laajennuksista tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja tapahtumista saa kirjaston verkkosivuilta ja kirjastoista ja aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta, OUTI-verkkokirjastosta tai paikan päältä kirjastoista:

Oulun kaupunginkirjaston verkkosivut: www.ouka.fi/kirjasto
OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi

Syksyllä kirjaston käyttö vilkastuu, kun opiskelijatkin palaavat kirjojen ääreen.

Lue myös

Lue lisää aiheesta