Siirry suoraan sisältöön

Suuri kulttuuri- ja liikuntakeskustelu, puhetta urheilusta ja kulttuurista – tule mukaan suoraan lähetykseen

26.4.2022

Mitä pitäisi tapahtua, jotta Oulu olisi nuorten tulevaisuuden jalkapalloilijoiden kehto? Sen tietää nuorten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen. Entä miten Oulun kulttuurielämästä saataisiin entistä elävämpi ja houkuttelevampi? Ja mitä mieltä ovat nuoret itse?

Tänään keskiviikkona 27. huhtikuuta kello 18 alkaen kannattaa istahtaa Mun Oulun ääreen tai hankkiutua teatterin Pikisaliin, jossa keskustellaan oululaisesta kulttuurista ja liikunnasta sekä niiden tulevaisuudesta. Lähetykseen pääsee tästä linkistä.

Nyt on tarkoitus keskustella, miten teemme Oulusta eloisan ja kiehtovan kaupungin. Tai kuinka vahvistamme oululaista kulttuuria ja liikuntaa hyvinvoinnin edistäjänä? Entä miten Oulusta tulee asteen verran luovempi alue?

Mukana keskustelemassa ovat nuorten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen, Oulun juhlaviikkojen toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen, Valveen kulttuuritalon johtaja Johanna Tuukkanen, Oulu2026-yhteisöpäällikkö Heli Metsäpelto, vanhusneuvoston puheenjohtaja Marja-Leena Kärkkäinen, nuorisovaltuusto Onen puheenjohtaja Siiri Ruokola sekä Oulun Pyrinnön toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo.

Oulu 2030:n kulttuuri-ilmastonmuutosta

Oulun kaupunginvaltuusto hyväksyi tammikuun lopussa uuden kaupunkistrategian ”Oulu 2030 - Kulttuuri-ilmastonmuutos nyt”. Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa tämä tarkoittaa yhteisen päämäärän kirkastamista ja erityisesti sivistysohjelman päivittämistä. Sivistysohjelmassa määritellään sivistys- ja kulttuuripalveluiden tavoitteet ja toimenpiteet.

Oululaisia kutsutaan mukaan tähän päivitystyöhön Oulun teatterin Pikisalissa järjestettäviin keskustelutilaisuuksiin; keskiviikkona 27. huhtikuuta on ensimmäinen suuri kulttuuri- ja liikuntakeskustelu ja toinen koulutuskeskustelu järjestetään tiistaina 17.5. koulutuskeskustelu.

Pikisalissa on kaikille pullakahvit tarjolla kello 17.30 alkaen. Voit seurata keskustelua kello 18-20 myös Mun Oulun kautta verkkosivulla tai Facebookissa.

Illan ohjelma:

17.30-18.00 Kahvitarjoilu

18.00-18.10 Tervetuloa ja johdanto aiheeseen, Martti Korhonen, sivistys- ja kulttuurilautakunnan pj.

18.10-18.20 Virittäytymistä aiheeseen

18.20-19.10 Paneelikeskustelu
Puheenjohtajana Mika Penttilä, sivistys- ja kulttuurijohtaja

19.10-19.55 Ideat ja kysymykset panelisteille

19.55-20.00 Tilaisuuden päättäminen, Martti Korhonen, sivistys- ja kulttuurilautakunnan pj.

Tervetuloa mukaan paikan päälle Pikisaliin tai seuraa keskustelua Mun Oulun kautta!

Oulu 2030 - Kulttuuri-ilmastonmuutos nyt  -kulttuuri- ja liikuntakeskustelu Oulun teatterin Pikisalissa ja Mun Oulussa 27.4. klo 17.30-20.

-

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta