Siirry suoraan sisältöön

Suuret kaupungit selvittävät pandemian vaikutuksia vapaa-ajan palveluiden käyttöön – osallistu vastaamalla kyselytutkimukseen

26.4.2021

Käytkö kirjastoissa, teattereissa, konserteissa tai harrastatko liikuntaa sisätiloissa? Miten korona on vaikuttanut palveluiden käyttökokemuksiisi? Millä ehdoin olet valmis käyttämään palveluita, kun korona hiljalleen hellittää? Jääkö palveluiden käyttöösi jotain pysyviä muutoksia?

Vaikuta kaupunkisi palveluihin vastaamalla kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/434C300E340B1D5F

Tässä Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun kaupunkien teettämässä tutkimuksessa selvitetään kirjastojen, teattereiden ja konserttisalien sekä liikuntatilojen käyttöä pandemian aikana ja sen jälkeen. Kysymyksiin vastaamalla autat meitä ymmärtämään, kuinka pandemia on vaikuttanut julkisten tilojen ja vapaa-ajan palveluiden käyttöön ja minkälaisia tulevaisuuden skenaarioita vapaa-ajan palveluiden kehittämiseen liittyy.

Tutkimuksen toteuttavat Turun ja Tampereen yliopistot yhdessä Helsingin kaupunkitietoyksikön kanssa. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 15 minuuttia. Vastaukset annetaan anonyymisti ja niitä käsittelevät vain tutkijat EU:n GDPR-lainsäädännön (EU 2016/679) mukaisesti.

Kysely on avoinna 30.4.2021 saakka.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kirjastokävijä kirjapinon kanssa.
Voit nyt auttaa vastaamalla kyselyyn siitä, kuinka korona-aika on vaikuttanut julkisten tilojen ja vapaa-ajan palveluiden käyttöösi. Kuva: Anu-Maija Kärjä.

Lue myös

Lue lisää aiheesta