Siirry suoraan sisältöön

Katso Pikitalkin suora lähetys: Painavaa asiaa vanhemmuudesta!

25.11.2022

Tule mukaan seuraamaan vuoden 2022 viimeistä PikiTalk-keskustelua! Nyt keskustellaan vanhemmuudesta, lapsiperhearjesta ja valitusta lapsettomuudesta.

Keskustelussa ovat mukana lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen, sarjakuvataiteilija Lauri Ahtinen, toimittaja Anna-Sofia Nieminen ja ohjaaja Jukka Heinänen.

Marraskuun PikiTalkissa perjantaina 25. marraskuuta keskustellaan vanhemmuudesta otsikolla Ketä kiinnostaa joku vanhemmuus! Lapsiperhepohdintoja 2020-luvulla. Millaista on olla vanhempi vuonna 2022? Moni tavoittelee täydellistä vanhemmuutta, mutta onko sellaista olemassa? Toiset puolestaan eivät halua vanhemmaksi ollenkaan, vaan ovat vapaaehtoisesti lapsettomia.

Illan keskustelun innoittajana on Veikko Nuutisen uusi kotimainen näytelmä Vanhempainilta, joka käsittelee vanhemmuutta ja aikuisuutta henkilökohtaisella, reippaan komediallisella otteella. Illan aikana nähdään otteita näytelmästä.

Suora lähetys Oulun teatterin Pikisalista alkaa 25. marraskuuta kello 17.  Keskustelun vetäjinä Anu-Maarit Moilanen ja Mikko Salmi.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta