Siirry suoraan sisältöön

Katso syksyn ensimmäinen Pikitalk-lähetys - otsikkoa klikkaamalla pääset seuraamaan keskustelua

26.8.2022

Aloitusjakson aiheena on valta ja sen käyttö: Täällä määrään minä! Sopivatko suuret ikäluokat ja sannamarinit samaan pöytään? Keskustelemassa ovat näytelmäkirjailija Juha Jokela, ohjaaja Sakari Hokkanen, pitkän uran politiikassa tehnyt Liisa Jaakonsaari ja Oulun kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Henna Määttä.

Lähetys alkaa 26. elokuuta kello 17 ja kestää kello 18.15 asti. Keskustelua vetävät Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen ja Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi.

Seuraavissa PikiTalkit-osissa keskustellaan tänä syksynä muun muuassa:

Pe 30.9. klo 16, Pikisali, Pahasti sanottu! Miksi hyvät ihmiset perseilevät somessa?

Keskustelemassa toimittaja ja vaikuttavuustuottaja Emmi Nuorgam, Kulttuurirahaston erityisasiantuntija Veli-Markus Tapio ja toimittaja Sanna Ukkola. Illan aikana nähdään otteita Billy Elliot -musikaalista. Syyskuun PikiTalk on osa Ylen Hyvin sanottu -keskustelufestivaalia.

Pe 28.10. klo 16, Pikisali, Kill your darlings. Saako elämässä sen, mistä on valmis luopumaan?

Illan aikana nähdään otteita produktiosta En päässyt Juliaksi. Keskustelijat varmistuvat myöhemmin.

Pe 25.11. klo 16, Pikisali, Ketä kiinnostaa joku vanhemmuus! Lapsiperhepohdintoja 2020-luvulla.

Keskustelemassa Kulta ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen, oululainen taiteilija Lauri Ahtinen ja näyttelijä-ohjaaja Petteri Summanen. Illan aikana nähdään otteita produktiosta Vanhempainilta.

Huom! Ohjelmalisäykset mahdollisia.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta