Siirry suoraan sisältöön

17.3.2022

Saaga Travelin Skibusseilla pääsee tunturiin - Syötteelle ja Ukko-Hallaan – hiihtokauden loppuun asti. Päiväreissuja tunturiin järjestetään lauantaisin ainakin 16. huhtikuuta saakka. Tunturiin kannattaa lähteä myös hiihtämään, pyöräilemään tai lumikenkäilemään.

Johanna Salmela Saaga Travelista iloitsee, että tunturit vetävät innokkaita ulkoilijoita.

“Ollaan kyllä ihan tyytyväisiä - parhaimpina viikonloppuina yksi bussi ei ole riittänyt, vaan olemme lähteneet kahden auton voimin. Matkan helppous ja takuu lähdöt ovat olleet ehdottomasti etumme ja jatkamme skibussin vuoroja niin pitkään, kuin hiihtokautta riittää - ainakin 16. huhtikuuta saakka”, Salmela toteaa.

Mikäli rinteiden sijaan tunturissa haluaa tehdä jotain muuta, riittää Salmelan mukaan tarjontaa sekä Syötteellä, että Ukko-Hallassa muuhun talviliikuntaan.

“Nythän kelit ovat parhaimmillaan, joten tunturiin kannattaa suunnata hiihtoladulle tai pyörän selkään - pyöräreitit ovat todella hyvässä kunnossa ja keskuksista voi vuorata pyörän alleen sähköllä tai ilman”, Salmela vinkkaa.

Hiihtokauden päättyessä Saaga Travelin skibusista tulee birdbus, sillä lauantain reitti vaihtuu tunturista Liminganlahdelle. Lintujen kevätmuutto on jo alkanut ja bongauksen pariin pääsee lauantaisin Oulusta. Lintubussissa mukana on pyöräperäkärry, joten oman pyöränkin saa mukaan halutessaan. Tarkemmat lintubussien aikataulut päivitetään Saaga Travelin sivuille huhtikuussa.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tunturissa laskukelit ovat parhaimmillaan. Kuva: Syötteen Matkailuyhdistys

Lue myös

Lue lisää aiheesta