Siirry suoraan sisältöön

Silimukan joulumyymälä avasi ovensa jälleen Torikadulla

28.11.2022

Oulun seurakuntien ylläpitämä Silimukan käsityöpuoti on jälleen avannut ovensa joulun alusajaksi. Oulun keskustassa Wanhan Apteekin talossa Torikatu 7:ssä on tarjolla oululaisten käsityöharrastajien tuotteita.

”Meiltä voi hankkia sisältöä pehmeisiin ja vähän kovempiinkin paketteihin. Myymme kaikenlaista neulottua ja virkattua, kortteja, joululeivonnaisia ja hilloja sekä puutöitä”, kuvailee Oulunsalon seurakunnan lähetyssihteeri ja lähetystyön koordinaattori Ulla Mäkinen.

Seurakuntalaiset ovat valmistaneet myymälän tuotteet vapaaehtoistyönä. Tuotto suunnataan eri puolilla maailmaa tehtävään lähetystyöhön.

”Kambodžassa parannamme ruokaturvaa, Nepalissa tuemme vammaisten lasten ja nuorten mahdollisuuksia koulunkäyntiin ja Tansaniassa koulutetun papin palkkaamista paikallisseurakuntaan. Lähi-Idässä mahdollistamme osaltamme farsinkielisten, kristillisten ohjelmien lähettämisen ja Namibiassa Raamatun käännöstyön nyky-ndongaksi”, kertoo Mäkinen esimerkkejä avustuskohteista.

Silimukkaan voi tuoda käsitöitään myytäväksi sen aukioloaikoina.

Käsityöpuoti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–15. Myymälä toimii 22. joulukuuta saakka.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Käsityöpuoti oli avoinna myös viime vuonna. Sinne pääsee maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–15, 22. joulukuuta saakka. Kuva: Eveliina Pylväs/Kirkon kuvapankki

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta